Vacature: Allround medewerker melkvee

  • Salaris Tussen € 2300,- en € 2700,-
  • Aantal uren per week 32 uur
  • Standplaats Donderen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ligt jouw hart in de melkveehouderij en sta je open voor een nieuwe uitdaging? Ben jij dé ervaren medewerker melkveehouderij met oog voor koe gezondheid? Dan hebben wij een leuke functie voor jou! In de omgeving van Vries zijn wij namelijk op zoek naar een allround medewerker melkvee.

Je komt te werken op een melkveehouderij met ongeveer 600 melkkoeien. Als allround medewerker melkvee ben jij verantwoordelijk voor het verzorgen van het vee, de koe gezondheid en de attentie koeien. Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit voeren, insemineren, infuus en/of medicatie toedienen, koekalverij en boxen strooien. Samen met jouw collega's melk je de koeien, waarbij jij de koeien ophaalt voor de melkbeurt, goed let op de koe gezondheid en zelfstandig de attentie koeien melkt. Op deze melkveehouderij werk je in een 4 wekelijks rooster, waarbij jouw werkdagen en werktijden iedere week verschillen. Voor deze functie van allround medewerker melkvee zijn wij dan ook op zoek naar een kandidaat met allround ervaring binnen de melkveehouderij met oog voor de koe .gezondheid.

Functie-eisen

  • Ruime ervaring binnen de melkveehouderij
  • Passie voor koeien en koe gezondheid
  • Minimaal in het bezit van een MBO opleiding richting veehouderij
  • Flexibel in je werktijden, aangezien je ze komt te werken in een 4 wekelijks rooster
  • Het werk op de boerderij gaat altijd door, je bent daarom bereid om ook in de weekenden te werken. 

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een melkveehouderij met zo'n 600 koeien in de omgeving van Vries.

Wat wij bieden

Abiant biedt jou een uitdagende werkplek bij een melkveehouderij in de omgeving van Vries. Je wordt beloond conform de cao Dierhouderij Productiegericht. Ben je 21 jaar of ouder, dan ontvang je bij een fulltime dienstverband een salaris tussen de € 2.300,- en de € 2.700,- bruto per maand. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw leeftijd en werkervaring.

Ben jij dé ervaren medewerker melkveehouderij met oog voor koe gezondheid die we zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer direct! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Allround medewerker melkvee'? Neem dan contact op me Abiant Uitzendbureau Beilen op 0593 72 80 00 en wij helpen je dan graag verder!

Deel deze vacature via