Vacature: Medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 2000,- en € 2500,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Werk jij graag met en tussen de varkens en heb jij een passie voor de agrarische sector? Lees dan snel deze leuke vacature, want wij zijn op zoek naar een medewerker varkenshouderij.

Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Emmen zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker varkenshouderij om het huidige team te versterken. Als medewerker varkenshouderij zal je verantwoordelijk zijn voor de dagelijkse verzorging en het welzijn van onze varkens. Het gaat hier om een gesloten varkenshouderij met vleesvarkens. Jij houdt je bezig met alle voorkomende boerderijwerkzaamheden maar voornamelijk het verzorgen van de zeugen en biggen in de kraamstal. Jij zorgt ervoor dat de hokken worden schoongehouden en dat de zeugen en biggen worden gevoerd. Daarnaast houd je de gezondheid van de zeugen en biggen goed in de gaten en neem je hierop de benodigde acties zoals het geven van extra verzorging of het inschakelen van een dierenarts. Jouw werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag en bij voorkeur ook op de zaterdagochtend. 

Functie-eisen

  • Ervaring in de varkenshouderij is een pluspunt, maar niet verplicht.
  • Bereidheid om te leren en training te volgen.
  • Fysiek in staat om de vereiste taken uit te voeren.
  • Een positieve instelling en teamgeest.
  • Betrouwbaarheid en punctualiteit.

Over het bedrijf

De opdrachtgever is een gesloten bedrijf met meerdere locaties. Er worden zowel zeugen als vleesvarkens gehouden. De varkenshouderij is gevestigd in de omgeving van Emmen.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een fulltime baan, waarbij je komt te werken op een vaste werkplek en waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen tot een ervaren medewerker varkenshouderij.  Je ontvangt een salaris conform cao dierhouderij productgericht. Je kunt hiervoor een richtlijn aanhouden tussen de € 2.000,- tot € 2.500,- bruto per maand op basis van een 38-urige werkweek. De hoogte van het uurloon is mede afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Ben jij die enthousiaste medewerker met een passie voor varkens waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk op deze vacature en je kunt op korte termijn aan de slag! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'medewerker varkenshouderij'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00 en vraag  naar Lisa.

Deel deze vacature via