Vacature: Reachtruckchauffeur/Magazijnmedewerker

  • Salaris Tussen € 12,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Groningen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

In deze functie als reachtruckchauffeur / magazijnmedewerker ben jij dagelijks bezig met alle voorkomende logistieke werkzaamheden en het verwerken van klantorders. 

In het magazijn vinden belangrijke taken van het verkoopproces plaats, jij zorgt er voor dat noodonderdelen op de juiste plaats terecht komen en met spoed naar klanten verzonden kunnen worden. In het werk ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van binnenkomende goederen. Deze worden vervolgens door jou gecontroleerd op kwaliteit en hoeveelheid, hierbij krijg je hulp van een handscanner die je vervolgens aangeeft waar in het magazijn het product hoort te liggen.

Het bedrijf heeft een hechte club collega's en zij zullen je ten alle tijden ondersteunen wanneer je er niet uit komt. Daarnaast bieden ze meerdere mogelijkheden om door te groeien, de deur staat altijd voor je open om dit te bespreken.

Klinkt dit als een leuke functie voor jou?

Functie-eisen

  • Ervaring met logistieke processen.
  • Minimaal MBO werk- en denkniveau 3.
  • Kennis van systemen (MS Office).
  • In bezit van een geldig rechtruckcertificaat.

Over het bedrijf

Het magazijn van onze opdrachtgever is gevestigd in Groningen en zij zijn specialist in de verkoop en snelle levering van transportonderdelen aan dealers, garagebedrijven en transportondernemingen. In Nederland en België, maar inmiddels ook ver daarbuiten.

Wat wij bieden

Wij bieden een vaste baan en een salaris tussen de € 12,12 en € 14,06 bruto per uur. Behalve een leuke baan is er volop ruimte voor ontwikkeling en doorgroei mogelijkheden. Bij wederzijdse tevredenheid is er ook uitzicht op een contract bij de opdrachtgever. Heb je interesse in de vacature 'Reachtruckchauffeur / magazijnmedewerker' solliciteer dan bij voorkeur direct, maar uiterlijk voor 30 november 2023.

Deel deze vacature via