Vacature: Electrical Technician

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij een ervaren monteur elektrotechniek dan zijn wij op zoek naar jou!

De Monteur Elektro voert elektrotechnische werkzaamheden uit aan nieuwe machines, installeert de machines en stelt deze in bedrijf, voert onderhoud uit en draait mee in de storingsdienst. Hij voert elektrotechnische werkzaamheden uit waaronder ook onderhoud op locatie bij de opdrachtgever volgens klantspecificatie. Daarnaast houdt hij zich bezig met het vaststellen van montagemethoden en materiaalkeuze en het maken van elektrotechnische schema’s,
schrijft projectrapportages, signaleert gebreken en zoekt naar oorzaken. Ook doet hij aan het verhelpen van zowel elektrotechnische als mechanische storingen.

Het bedrijf waarvoor je gaat werken is een die continu bezig is met het ontwerpen, produceren en onderhouden van klant specifieke machines. Daarnaast verzorgen ze het technische onderhoud en de benodigde reparaties en revisies aan het machinepark. In dit groeiend en sociaal bedrijf werken ongeveer 20 medewerkers. Het bedrijf is gevestigd in de provincie Drenthe.

Functie-eisen

> Opleiding mbo-4 elektrotechniek aangevuld met vakgerichte opleidingen en specialistische cursussen en trainingen
> VCA- basis diploma
> Kennis van mechanische techniek en PLC techniek is vereist
> Rijbewijs B is vereist, rijbewijs BE is een pré

Herkenjij jezelf in bovenstaande? Neem contact op met Abiant Techniek op telefoonnummer 050-2060200 of stuur je cv naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via