Abiant Techniek

De specialist voor technisch personeel

Techniek (20180710143009309).jpg

Abiant Techniek is dé specialist wanneer het gaat om het werven, selecteren, uitzenden en detacheren van technische vakmensen. Wij hebben de technische specialisten waarnaar u op zoek bent. Zowel voor tijdelijke, projectmatige als vaste functies. 

Onze specialisaties

Elektro- en installatietechniek

Onze accountmanager Paul is binnen Abiant Techniek de specialist wanneer het gaat om installatie- en elektrotechniek. Hij zorgt samen met personeelsplanner Fabian ervoor dat u de juiste vakmensen krijgt voor uw bedrijf. 

Of u nu op zoek bent naar een elektromonteur utiliteitsbouw of installatiemonteur woningbouw, Abiant Techniek levert de juiste vakkrachten. Hierbij kijken wij niet alleen naar personen met de juiste cerfiticaten, maar ook of diegene past bij uw bedrijfscultuur. 

Opleidingsmogelijkheden
Aan de slag in de electro- of installatietechniek? Bijvoorbeeld als installatiemonteur of onderhoudsmonteur CV-installaties?  Dan is het belangrijk om te beschikken over de juiste certificaten. Hierbij kan gedacht worden aan VCA, F Gassen, Nen 3140 en een rijbewijs (B). Indien uitzendmedewerkers nog niet in het bezit zijn van de benodigde certificaten dan bekijken wij graag gezamenlijk welke mogelijkheden er zijn om deze papieren alsnog te behalen in een individueel opleidingstraject. 

Op zoek naar technisch personeel of werken in de installatie-of elektrotechniek? Neem contact op met Abiant Techniek via techniek@abiant.nl of bekijk ons aanbod technische vacatures

Metaal

Wanneer u voor een nieuw project op zoek bent naar technische vakmensen, zoals fitters, lassers, monteurs of constructiebankwerkers dan wilt u uiteraard dat de juiste technische vakkrachten worden geleverd. Onze accountmanager Bas kan u hierbij uitstekend helpen. Bas heeft zich binnen de technische sector gespecialiseerd in de metaal en werktuigbouwkunde. Hierdoor weet hij exact wat er speelt op de arbeidsmarkt. Personeelsplanner Aletta zorgt vervolgens voor een goede match tussen u en de uitzendmedewerker. 

Opleidingsmogelijkheden
Werken in de metaalsector? Dan is het belangrijk om te beschikken over de benodigde opleidingen - zoals werktuigbouwkunde, AOT en mechanische techniek - en certificeringen, zoals VCA, lasdiploma's NIL 3,4 en bijvoorbeeld een curus fitten. Indien uitzendmedewerkers nog niet beschikken over de juiste diploma's dan zorgen wij van Abiant Techniek ervoor dat de certificaten alsnog behaald kunnen worden. Informeer hiervoor naar de mogelijkheden.

Op zoek naar technische vakkrachten of zelf werken in de technische sector? Mail naar techniek@abiant.nl of bekijk ons aanbod technische vacatures

Team Abiant Techniek

Actief in Noord-Nederland


Ons werkgebied is Noord-Nederland. Wij kennen de markt, spreken de taal en hebben in de regio een uitgebreid netwerk opgebouwd. Hierdoor zijn wij op de hoogte van actuele ontwikkelingen op de technische arbeidsmarkt en kunnen wij snel schakelen. Onze aanpak is nuchter, persoonlijk en betrokken. Als u kiest voor Abiant Techniek, dan kiest u voor een regionale partner met oog voor techniek en oog voor de mensen. Wij zetten ons met liefde in om u dagelijks te ondersteunen bij uw personele vraagstukken en deze te vertalen, naar concrete, passende oplossingen. 

techniek.jpg

Technische vacatures