Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

  • Bouw
  • Vacatures timmerman

Timmerman vacature

Welkom bij Abiant, waar we op zoek zijn naar getalenteerde timmermannen om deel uit te maken van ons groeiende netwerk. Als timmerman via ons uitzendbureau krijg je de kans om je vaardigheden te benutten en te werken bij gerenommeerde bedrijven in de bouwsector. Abiant is actief in Noord-Nederland en heeft dan ook een ruim aanbod timmerman-vacatures in Groningen, Friesland en Drenthe. Doorgaans gaat het om fulltime functies, maar ook wanneer je je baan wilt combineren met een opleiding kun je bij ons terecht. 

Timmerman vacatures

Werken als timmerman

Een groot gedeelte van de mensen die in de bouw werken, werken als timmerman. Dit kan zijn in de functie van allround timmerman waarbij je allerhande timmerklussen doet of juist een specifieke functie, zoals timmerman houtskeletbouw. Als timmerman houtskeletbouw ga je onder andere prefab daken, wanden, dakkappellen en gevelelementen maken.

Of je nu een timmerman of een timmervrouw bent, wij hebben werk voor jou! Ben je op zoek naar een andere baan in de timmerindustrie dan komen wij graag met jou in contact. Wij hebben een ruim aanbod timmerman vacatures bij onder andere bouwbedrijven en aannemers. Variërend van timmerman 1 tot werkplaatstimmerman.

Leerling timmerman

Wil jij graag je certificaat als timmerman behalen? Informeer dan gerust eens naar de mogelijkheden om te leren en werken tegelijkertijd. Tijdens een bbl-traject heb je namelijk de kans om aan de slag te gaan als leerling timmerman. Je gaat dan doorgaans gewoon aan het werk als timmerman en moet dan af en toe naar school voor de theorie. 

Timmerman vacature in Noord-Nederland

Abiant is het uitzendbureau in Noord-Nederland met een ruim netwerk aan opdrachtgevers die actief zijn in de bouw. Ben je toe aan een nieuwe functie als timmerman? Neem dan vandaag nog contact op met een van onze vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Wij helpen je namelijk graag met het vinden van een passende vacature. Of dit nu voor onbepaalde tijd of tijdelijk is. Geef gerust je wensen bij ons aan. 

Geen passende vacature gevonden?

Heb je (nog) geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je in en meld je aan voor onze vacature-alert. Neem ook eens een kijkje bij ons complete aanbod vacatures, misschien dat je binnen een andere sector, regio of dienstverband wel een baan ziet die past bij jouw wensen. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus en wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe baan zodat jij snel aan de slag kunt!

Op zoek naar informatie voor werkgevers? Lees meer over onze diensten

Veelgestelde vragen over werken als timmerman

Wat verdient een timmerman?

Volgens loonwijzer.nl verdient een timmerman-/vrouw gemiddeld tussen de € 1630,- en € 3300 per maand. Dit salaris is natuurlijk afhankelijk van je ervaring. Als leerling timmerman zal dit salaris uiteraard lager liggen dan wanneer je al jaren werkzaam bent in de bouw. Wil je het exacte salaris weten voor jouw functie? Bij de timmerman vacatures staat altijd een salarisindicatie aangegeven. 

Wat valt er onder de werkzaamheden van een timmerman?

Als timmerman ben je doorgaans bezig met het maken van houten constructies. Denk bijvoorbeeld aan kozijnen, dakkappellen en vloeren. Het werk dat je precies gaat doen is afhankelijk van de functie die je kiest. Een betontimmerman voert immers andere werkzaamheden uit dan een onderhoudstimmerman. En een renovatietimmerman, die zich vaak bezighoudt met het opknappen van monumentale panden, is op een hele andere manier aan het werk dan iemand die prefab-constructies in elkaar zet. Zoals je leest zijn er dus voldoende mogelijkheden binnen de bouw. 

Waar kan ik werken als timmerman?

Uitzendbureau Abiant heeft vestigingen in Groningen, Friesland en Drenthe. Dankzij ons uitgebreide netwerk in Noord-Nederland hebben wij contact met meerdere aannemers en bouwbedrijven in het noorden. Hierdoor kun je zowel aan de slag bij kleine familiebedrijven als grote aannemers. 

Hebben jullie ook leerling timmerman vacatures?

Als uitzendorganisatie geven wij onze medewerkers graag de kans om zicht op professioneel vlak verder te ontwikkelen. Wij hebben dan ook een ruim aanbod aan bbl-opleidingen in bijvoorbeeld de techniek en groene sector. Ook wanneer je in de bouw als leerling aan de slag wilt kijken we graag met je mee hoe we je kunnen helpen.