Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Vacatures melkveehouderij

Wil jij graag aan de slag bij een melkveebedrijf? Dan hebben we goed nieuws: Abiant Uitzendbureau heeft een ruim aanbod aan banen in de melkveehouderij in Noord-Nederland. Hieronder vind je alle openstaande parttime en fulltime functies in Groningen, Drenthe en Friesland. Steek jij met plezier de handen uit de mouwen en houd je van het boerenleven? Bekijk dan onze vacatures en vind de baan die bij je past.

vacatures melkveehouderij

Banen in de melkveehouderij

De melkveehouderij is een belangrijke sector in Nederland. Ons land telt duizenden bedrijven voor het produceren van melk. Regelmatig zijn zij op zoek naar medewerkers die vol energie in deze innovatieve sector aan de slag willen. Ben jij de melker, klauwbekapper, zaterdaghulp, bedrijfsverzorger of allround medewerkers waar onze opdrachtgevers naar op zoek zijn? Bekijk de vacatures hier boven voor melkveehouderij en reageer direct. Wie weet sta jij binnenkort al tussen het vee!

Vacatures melkveehouderij in Noord-Nederland

Abiant is een van de grootste uitzendbureaus in Noord-Nederland en heeft maar liefst 11 vestigingen. Wij zijn al jaren richten op het Noorden, hebben wij een goed netwerk opgebouwd met betrouwbare bedrijven in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Daardoor weten we wanneer er op het gebied van vacatures in de melkveehouderij vrijkomen en kunnen wij bovendien garanderen dat jij bij een prettige werkgever komt waar jij je thuis voelt.

Fulltime of parttime werken in de melkveehouderij

Wanneer je op dit moment geen leuke functie ziet als medewerker in de melkveehouderij, dan kun je kijken bij onze vacatures in de agrarische sector. Misschien staat daar iets interessants voor je tussen. Je kunt je ook bij ons inschrijven: online of bij een van onze elf vestigingen in Noord-Nederland. Dagelijks zijn meer dan 2.000 medewerkers via Abiant aan de slag en we vertrouwen erop dat we ook voor jou een leuke baan vinden!

Voor werkgevers in de melkveesector

Heb jij enthousiast personeel nodig voor jouw melkveebedrijf? Dan kunnen wij je helpen. Abiant Uitzendbureau is specialist in het werven, selecteren, uitzenden en detacheren van medewerkers in de agrarische sector. Lees hier wat we voor jou kunnen betekenen of neem direct contact op. We komen graag langs om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen over vacatures melkveehouderij

Wat voor soort vacatures in de melkveehouderij hebben jullie?

Het aanbod aan functies in de melkveesector verschilt. Over het algemeen zijn opdrachtgevers regelmatig op zoek melkers, klauwbekappers en allround medewerkers, waarbij je onder andere koeien melkt, ze verzorgt en hun gezondheid in de gaten houdt. Maar soms ook vacatures voor bedrijfsleider meelkveehouderij.

Welke opleiding heb ik nodig voor een baan in de melkveehouderij?

Voor sommige banen heb je bijvoorbeeld een vmbo- of mbo-diploma nodig, maar er zijn ook vacatures waarbij je zonder diploma aan de slag kunt. Je leert dan tijdens het werk. Het is natuurlijk wel van belang dat jij graag met koeien op de boerderij werkt. Welke opleiding je eventueel nodig hebt, staat altijd bij de vacaturetekst vermeld.

Wat voor soort dienstverband krijg ik?

Veel bedrijven in de melkveesector zijn op zoek naar medewerkers voor onbepaalde tijd. Dat betekent dat het om een vaste baan gaat. Soms is het werk tijdelijk, maar biedt de werkgever wel uitzicht op een vast contract.

Hoeveel uren per week kan ik aan de slag?

Ook dat verschilt per functie. Veel banen zijn voor 32 tot 40 uur per week. Maar er staan ook regelmatig vacatures online voor bijvoorbeeld 8 uur per week. Dan kan jij naast school of je werk een dag op de boerderij werken.

Hoe kan ik solliciteren naar melkveehouderij vacatures?

Solliciteren gaat snel en eenvoudig. Onderaan elke vacaturetekst vind je de knop ‘Solliciteren’. Wanneer je daarop klikt, kun je jouw gegevens invullen, opschrijven waarom de functie jou leuk lijkt en de sollicitatie versturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Wat moet ik doen wanneer ik geen leuke vacature zie?

Zie op dit moment geen passende baan, maar wil je wel graag in de melkveesector werken? Schrijf je dan via dit formulier bij ons in, dan gaan wij voor je op zoek. Daarnaast kun jij je aanmelden voor onze vacature-alert. Zodra er dan een nieuwe melkveehouderij vacature online staat, ontvang jij een mailtje.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je (nog) geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je in en meld je aan voor onze vacature-alert. Neem ook eens een kijkje bij ons complete aanbod vacatures, misschien dat je binnen een andere sector, regio of dienstverband wel een baan ziet die past bij jouw wensen. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus en wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe baan zodat jij snel aan de slag kunt!

Op zoek naar informatie voor werkgevers? Lees meer over onze diensten