Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

  • Bouw
  • Vacatures dakdekker

Vacatures dakdekker

Als dakdekker via Abiant krijg je de kans om te werken aan uitdagende projecten in de dakbedekkingsbranche en je vaardigheden verder te ontwikkelen. Ontdek hier hoe we jouw carrière als dakdekker naar nieuwe hoogten kunnen tillen.

dakdekker vacatures

Werken als dakdekker

Ben jij een handige aanpakker? Ben jij het liefst op hoogte aan het werk? Dan is een baan als dakdekker iets voor jou. Als dakdekker werk je altijd in de buitenlucht. Jouw oog voor detail zorgt ervoor dat elke opdrachtgever tevreden is met zijn nieuwe dak. Wij hebben diverse dakdekkervacatures in Groningen, Friesland en Drenthe. Wil jij dakdekker worden? Solliciteer vandaag nog!

Geen passende vacature gevonden?

Heb je (nog) geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je in en meld je aan voor onze vacature-alert. Neem ook eens een kijkje bij ons complete aanbod vacatures, misschien dat je binnen een andere sector, regio of dienstverband wel een baan ziet die past bij jouw wensen. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus en wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe baan zodat jij snel aan de slag kunt!

Op zoek naar informatie voor werkgevers? Lees meer over onze diensten