Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Vacature installatiemonteur

Vind de baan die bij jou past als installatiemonteur! Ben jij een vakman of -vrouw met een passie voor installatietechniek? En wil je graag werken in Groningen, Friesland of Drenthe? Dan nodigen we je uit om de mogelijkheden te ontdekken binnen ons team. Als installatiemonteur speel je een cruciale rol in het bouwen en onderhouden van essentiële systemen. Lees verder om te zien hoe jij kunt bijdragen aan onze projecten en deel kunt uitmaken van ons team van deskundige installateurs. Samen kunnen we de wereld van installatietechniek verder vormgeven en de perfecte baan voor jou vinden. 

vacatures installatiemonteur

Werken als installatiemonteur

Als installatiemonteur werk je dagelijks aan verschillende installaties. Denk hierbij aan het aanleggen van een cv-installatie, een waterleiding monteren of het installeren van sanitair. Voor meerdere opdrachtgevers in Groningen, Friesland en Drenthe zijn wij op zoek naar installatiemonteurs. Bekijk onze openstaande installatiemonteur vacatures en solliciteer vandaag nog op functies als warmtepomp installatiemonteur of leerling installatiemonteur. Wil je liever een andere functie binnen de techniek? Dat kan natuurlijk ook. Bekijk hier alle vacatures in de techniek

Omscholen tot installatiemonteur

Wil je graag in de installatietechniek aan de slag, maar beschik je nog niet over de juiste papieren? Geen probleem. Ga dan aan de slag als leerling installatiemonteur. Je gaat dan doorgaans één dag per week naar school en de andere vier dagen werk je bij een erkend leerbedrijf. Benieuwd welke leerwerktrajecten wij allemaal aanbieden in de techniek? Neem dan gerust contact op met één van onze opleidingsadviseurs

Vacatures installatiemonteur in Noord-Nederland

Abiant heeft een ruim netwerk van techniekbedrijven waarvoor je aan het werk kunt. Wij zijn vooral actief in Noord-Nederland, dus de meeste vacatures die wij aanbieden zijn te vinden in Drenthe, Friesland en Groningen. Hierbij gaat het zowel om parttime vacatures voor installatiemonteurs als fulltime vacatures. Daarnaast bieden wij diverse leerwerktrajecten aan in de installatietechniek. 

Geen passende vacature gevonden?

Heb je (nog) geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je in en meld je aan voor onze vacature-alert. Neem ook eens een kijkje bij ons complete aanbod vacatures, misschien dat je binnen een andere sector, regio of dienstverband wel een baan ziet die past bij jouw wensen. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus en wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe baan zodat jij snel aan de slag kunt!

Op zoek naar informatie voor werkgevers? Lees meer over onze diensten

Veelgestelde vragen over werken als installatiemonteur

Wat doet een installatiemonteur?

Een installatiemonteur houdt zich doorgaans bezig met het aanleggen, aanpassen en repareren van elektrische machines en apparaten. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het installeren van zonnepanelen en warmtepompen, maar ook om het installeren en onderhouden van bijvoorbeeld roltrappen en andere elektrisch aangestuurde producten. Binnen de installatietechniek heb je qua werk dus tal van mogelijkheden. 

Wat verdient een installatiemonteur?

Volgens loonwijzer.nl verdienen installatiemonteurs gemiddeld tussen de € 1.858 en € 3654 per maand. Het salaris van een installatiemonteur is echter afhankelijk van meerdere zaken. Zoals bijvoorbeeld het aantal jaren werkervaring en of je je ergens in hebt gespecialiseerd. Bij onze vacatures voor in de installatietechniek staat per vacature aangegeven wat het gemiddelde salaris is voor de desbetreffende functie. 

Bieden jullie een bbl-opleiding tot installatiemonteur aan?

Wanneer je in de technische sector aan het werk wilt en nog geen ervaring hebt kun je er ook voor kiezen om een leerwerktraject te volgen. Abiant Leren en Werken biedt verschillende bbl-opleidingen in de techniek aan. Zo kun je onder andere de opleiding 'Monteur werktuigkundige installaties' op niveau 2 en de opleiding 'Eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties' op niveau 3. Benieuwd welke opleiding bij jou past? Neem dan contact op met een van onze opleidingsadviseurs