Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Vacatures elektromonteur

Ben jij een technisch talent met een passie voor elektrotechniek? Dan ben je hier aan het juiste adres. We zijn op zoek naar elektromonteurs met de vaardigheden en toewijding om bij te dragen aan de groei en innovatie in de elektrische sector. Bekijk snel onze vacatures!

Vacatures elektromonteur

Werken als elektromonteur

Werk je nauwkeurig en houd je van techniek? Dan is een baan als elektromonteur iets voor jou! Als elektromonteur werk je aan bijvoorbeeld licht-, data-, brandmeld- en krachtinstallaties. Je houdt je bezig met het installeren, repareren en testen van verschillende apparaten en systemen. Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als elektromonteur voor een opdrachtgever in Groningen, Friesland of Drenthe? Solliciteer dan vandaag nog op een van onze opstaande vacatures. 

Geen passende vacature gevonden?

Heb je (nog) geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je in en meld je aan voor onze vacature-alert. Neem ook eens een kijkje bij ons complete aanbod vacatures, misschien dat je binnen een andere sector, regio of dienstverband wel een baan ziet die past bij jouw wensen. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus en wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe baan zodat jij snel aan de slag kunt!

Op zoek naar informatie voor werkgevers? Lees meer over onze diensten