Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Agrarische vacatures

Wij zijn de grootste uitzendorganisatie van Noord-Nederland en hebben van oorsprong agrarische roots. Nog altijd zijn wij als uitzendbureau actief in de agrarische sector en kun je via ons aan het werk in de melkveehouderij, dierhouderij en akkerbouw. Lijkt het jou leuk om als agrarisch medewerker te werken? Reageer dan op een van onze agrarische vacatures!

Agrarische vacatures

Werken in de agrarische sector

De agrarische sector kent een divers aanbod aan vacatures. Deze sector draagt bij aan de realisatie van grondstoffen en voedsel. De agrarische sector omvat onder andere functies in de landbouw, veehouderij en tuinbouw. Of je nu graag wilt werken op een boerderij of een nieuwe uitdaging zoekt als accountmanager de agrarische sector is veelomvattend en wij helpen je graag met het vinden van een nieuwe baan. Wij zijn vooral actief in Noord-Nederland en bieden fulltime agrarische vacatures, maar ook parttime agrarische vacatures aan op diverse opleidingsniveaus. 

Soorten agrarische vacatures

Bij Abiant hebben wij verschillende soorten agrarische banen waarvoor wij geschikte kandidaten zoeken. Of jij nu in de agri sector iets zoekt als melker, allround medewerker akkerbouw, bedrijfsverzorger of agrarisch accountmanager wij hebben de baan die bij jou past. Ook binnen een agrarisch specialisme bieden we verschillende opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen om alleen aan de slag te gaan als ochtendmelker of bijvoorbeeld weekendmelker of juist fulltime als allround medewerker melkveehouderij

Verschillende dienstverbanden

Wil jij graag werken in een sector die uitblinkt in productiviteit en op het gebied van innovaties? Wij bieden vacatures in de agrarische sector aan met zowel een fulltime als een parttime dienstverband. Binnen deze sector bieden wij ook agrarische bijbanen, vakantiewerk en bbl-trajecten aan; waarbij de combinatie van werken en leren centraal staat. 

Heb jij affiniteit met de agrarische sector? Dan gaan wij graag met jou op zoek naar een passende nieuwe uitdaging!

Agrarische vacatures in Noord-Nederland

Abiant kent haar origine in Noord-Nederland, hier zijn wij nog steeds met veel trots werkzaam. Doordat onze roots ook in het noorden liggen kennen wij het gebied en de agrariërs waarmee wij samenwerken goed. Wij bieden agrarische sector vacatures aan in Drenthe, Groningen en Friesland. Wil je op de hoogte worden gehouden van vacatures in jouw regio? Meld je dan aan voor onze vacature-alert!

Bekijk agrarische vacatures Noord-Nederland per regio:

Verschillende opleidingsniveaus binnen de agrarische sector

Ben jij op zoek naar een agrarisch baan, maar vraag je je af welk niveau je moet hebben om een agrarisch beroep te beoefenen? Daarop is ons antwoord kort: dat maakt niet uit! Bij Abiant bieden wij zowel bbl-trajecten aan binnen de agrosector, maar ook banen op hbo-niveau. Wanneer jij de agrarische sector een warm hart toedraagt gaan wij ongeacht jouw scholing graag met jou op zoek naar een passende uitdaging! 

Veelgestelde vragen over vacatures melkveehouderij

Welke vacatures in de agrarische sector zijn er?

Heb jij altijd al willen werken in de agrarische sector? Dan ben je bij Abiant aan het juiste adres. Wij hebben een ruim aanbod vacatures in de agro sector. Zo kun je aan de slag in de akkerbouw als allround akkerbouwmedewerker, aardappelselecteur of bijvoorbeeld trekkerchauffeur werken. Wil je liever met dieren werken dan kun je bijvoorbeeld gaan werken in de melkveehouderij als melker of als allround medewerker varkenshouderij. Daarnaast kun je ook bij Abiant zelf aan het werk als bedrijfsverzorger, rundveepedicure of agrarisch accountmanager. 

Zijn er leerwerkmogelijkheden in de agrarische sector?

Wanneer je in de agrarische sector aan het werk wilt en nog geen ervaring hebt kun je er ook voor kiezen om een leerwerktraject te volgen. Abiant Leren en Werken biedt twee agrarische bbl-opleidingen aan, namelijk in de veehouderij en in de akkerbouw. Daarnaast hebben we een interne melkersopleiding opgezet zodat je aan het werk kunt als zelfstandig melker.  

Kan ik via een uitzendbureau werken bij een agrarische ondernemer?

Uitzendbureau Abiant heeft van oorsprong agrarische roots. Wij hebben dan ook een groot netwerk in Noord-Nederland onder agrarische ondernemers. Wanneer je dus wilt werken in de agri sector ben je bij ons aan het juiste adres. Of je nu een baan wilt als allround medewerker melkveehouderij of als trekkerchauffeur. Wij regelen het voor je!

Voordelen van een vacature-alert

Voordelen van een vacature-alert
  • De nieuwste vacatures op basis van je voorkeuren
  • Je kan de vacature-alert elk moment stopzetten
  • Een stap naar nieuw werk