Agrarische vacatures

agrarische vacatures

Wij zijn de grootste uitzendorganisatie van Noord-Nederland en hebben van oorsprong agrarische roots. Nog altijd zijn wij als uitzendbureau actief in de agrarische sector en kun je via ons aan het werk in de melkveehouderij, dierhouderij en akkerbouw. Lijkt het jou leuk om als agrarisch medewerker te werken? Reageer dan op een van onze agrarische vacatures!

Resultaten 1 - 15 van 47
agrarische vacatures

Werken in de agrarische sector

De agrarische sector kent een divers aanbod aan vacatures. Deze sector is draagt bij aan de realisatie van grondstoffen en voedsel. De agrarische sector omvat onder andere functies in de landbouw, veehouderij en tuinbouw. Of je graag wilt werken op een boerderij of een nieuwe uitdaging zoekt als accountmanager de agrarische sector is veelomvattend!

Soorten agrarische vacatures

Bij Abiant hebben wij verscheidene soorten agrarische banen waarvoor wij geschikte kandidaten zoeken. Of jij nu in de agri sector iets zoekt als melker, allround medewerker of accountmanager wij hebben de baan die bij jou past.

Verschillende dienstverbanden

Wil jij graag werken in een sector die uitblinkt in productiviteit en op het gebied van innovaties? Wij bieden agrarische banen aan met zowel een fulltime en parttime dienstverband. Binnen deze sector bieden wij ook agrarische bijbanen aan en bbl-traject mogelijkheden aan, waarbij de combinatie van werken en leren centraal staat. 

Heb jij affiniteit met de agrarische sector? Dan gaan wij graag met jou op zoek naar een passende nieuwe uitdaging!

Agrarische vacatures in Noord-Nederland

Abiant kent haar origine in Noord-Nederland, hier zijn wij nog steeds met veel trots werkzaam. Doordat onze roots ook in het noorden liggen kennen wij het gebied en de agrariërs waarmee wij samenwerken goed. Wij bieden agrarisch vacatures aan in Drenthe, Groningen en Friesland.

Verschillende opleidingsniveaus binnen de agrarische sector

Ben jij op zoek naar een agrarisch baan, maar vraag je je af welk niveau je moet hebben om een agrarisch beroep te beoefenen? Daarop is ons antwoord kort: dat maakt niet uit! Bij Abiant bieden wij zowel bbl-trajecten aan binnen binnen de agrosector, maar ook banen op hbo-niveau. Wanneer jij de agrarische sector een warm hart toedraagt gaan wij ongeacht jouw scholing graag met jou op zoek naar een passende uitdaging!

Geen passende vacature gevonden in de agrarische sector?

Heb je (nog) geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je in en meld je aan voor onze vacature-alert. Neem ook eens een kijkje bij ons complete aanbod vacatures, misschien dat je binnen een andere sector, regio of dienstverband wel een baan ziet die past bij jouw wensen. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus en wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe baan zodat jij snel aan de slag kunt!

Op zoek naar informatie voor werkgevers? Lees meer over onze diensten