Vacatures groene sector

Vind jij het heerlijk om met je handen in de aarde te wroeten en ben jij altijd degene die ervoor zorgt dat bloemen en planten er prachtig bij staan? Dan is een baan in het groen perfect voor jou! Wij hebben regelmatig diverse banen in het groen. Denk hierbij aan functies als hovenier, natuurbeheerder, stratenmaker en boomverzorger. De groene sector kent binnen Nederland verschillende soorten functies en bedrijven die werken in het groen. Lijkt het jou leuk om in het groen te werken? Reageer dan snel op een van onze vacatures in het groen.

Resultaten 1 - 15 van 27

Soorten agrarische vacatures

Binnen o.a. de Groene Brigade hebben wij verschillende soorten groene vacatures waarvoor we op zoek zijn naar nieuwe enthousiaste krachten. Werken in het groen kent veel verscheidenheid, zo kan je aan de slag als boomkweker, hovenier, grondwerker, medewerker groenvoorziening, voorman groenvoorziening en nog verschillende andere functies. Via Abiant kan je in de groensector aan de slag binnen hoveniersbedrijven, groenbedrijven en nog vele andere soorten.

Dienstverbanden en niveaus binnen de Groene sector

Groene banen komen in alle soorten en maten, zo ook in vele verschillende soorten dienstverbanden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe uitdaging met een contract voor bepaalde of onbepaalde tijd de groene sector biedt in beide gevallen mogelijkheden. Ook als je nog geen diploma op zak hebt is het via Abiant mogelijk om binnen deze sector aan de slag te gaan door middel van een bbl-traject. Zit de perfecte vacature er voor jou momenteel nog niet tussen? Kijk hier dan ook eens bij de vacatures binnen een van onze andere sectoren!

Waarom werken in het groen

Wanneer je werkt in het groen is de kans groot dat je lekker in de buitenlucht aan de slag kan, dat klinkt toch vele malen beter dan op zo’n muffig kantoor. Daarnaast bieden we binnen de vacatures groen vele ontwikkelingsmogelijkheden. Zo kan je beginnen binnen een bbl-traject en je steeds verder door ontwikkelen. Ben jij enthousiast en wil je graag aan de slag in deze uiteenlopende sector? Meld je dan nu aan en een van onze recruiters neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Geen passende vacature gevonden in het groen?

Heb je (nog) geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je in en meld je aan voor onze vacature-alert. Neem ook eens een kijkje bij ons complete aanbod vacatures, misschien dat je binnen een andere sector, regio of dienstverband wel een baan ziet die past bij jouw wensen. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus en wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe baan zodat jij snel aan de slag kunt!

Op zoek naar informatie voor werkgevers? Lees meer over onze diensten.