Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Vacatures bouw

Wil jij graag aan de slag als timmerman, glaszetter of dakdekker? Veel bouwbedrijven zijn op zoek naar jou! Uitzendbureau Abiant heeft een ruim aanbod vacatures in de bouw voor zowel vakkrachten als hoger kaderpersoneel. Wij hebben diverse functies in Groningen, Friesland en Drenthe, ook voor mensen die geen ervaring hebben in de bouwsector. Bekijk de openstaande vacatures in de bouw hieronder en solliciteer direct.

vacatures bouw

Werken in de bouwsector

De bouw staat letterlijk nooit stil. Deze veelzijdige sector groeit en ontwikkelt zich razendsnel. Daarom zijn er veel verschillende vacatures bij bouwbedrijven, voor diverse opleidingsniveaus en met verschillende dienstverbanden. Ben jij de glaszetter, timmerman, houtbewerker, montagewerker, voorman dakdekker, bedrijfsleider bouw of isolatiemedewerker die werkgevers zoeken? Bekijk alle vacatures bouw op deze pagina en vind de baan die bij jou past.

Vacatures bouw in Groningen, Drenthe, Friesland

Abiant is een van de grootste uitzendbureaus in Noord-Nederland. We hebben maar liefst 11 vestigingen en daardoor kunnen we regionaal werken. Dankzij ons sterke en uitgebreide netwerk zijn we altijd op de hoogte van interessante vacatures bij bouwbedrijven. Je vindt de vacatures bouw Friesland, Groningen en Drenthe op deze pagina. Je kunt eenvoudig filteren op standplaats, zodat je een baan vindt bij jou in de buurt. Ook ben je van harte welkom op een van onze vestigingen. Dan kijken we samen naar een passende functie.

Vacatures bouw zonder ervaring

Wil jij werken in de bouwsector maar heb je geen ervaring of diploma? Geen probleem. Abiant Uitzendbureau is er voor iedereen. Soms vragen werkgevers werkervaring en een middelbaar-, mbo-, of hbo-diploma. Maar we hebben ook functies in de bouw waar je zonder ervaring en/of opleiding aan de slag kunt. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een beetje handig bent en graag de handen uit de mouwen steekt!

Tijdelijke en vaste vacatures bij bouwbedrijven

Onze vacatures bouw Groningen, Friesland en Drenthe zijn vaak voor onbepaalde tijd. Dat betekent dat je een vast contract krijgt. Sommige vacatures zijn voor bepaalde tijd. Vaak geven werkgevers van bouwbedrijven hun medewerkers wel uitzicht op een vast contract. Bij alle functies staat altijd duidelijk of het een functie is voor bepaalde of onbepaalde tijd en of het om vakantiewerk of een bijbaan gaat.

Schrijf je in voor de beste vacatures bouw

Als je op dit moment geen geschikte functies ziet, kun jij je bij ons inschrijven via dit formulier. Geef duidelijk aan wat je zoekt. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we een passende baan in de bouw voor je vinden. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus en wij helpen je graag verder in je zoektocht. Voor je het weet ga jij op je nieuwe werkplek aan de slag!

Voor werkgevers in de bouwsector

Zoek jij enthousiaste medewerkers? Wij helpen je graag uit de brand. Onze uitzendmedewerkers weten van aanpakken en kunnen direct beginnen. Lees hier wat we allemaal voor jou kunnen betekenen op het gebied van uitzenden, werving en selectie, of neem direct contact op. We horen graag je wensen.

Veelgestelde vragen over vacatures bouw

Waarom werken in de bouw?

Als medewerker in de bouw ben jij onmisbaar en er is dan ook veel vraag naar jou. De bouwsector is daarnaast erg in ontwikkeling. Daardoor krijg je de kans om mee te groeien en te leren. Verder is het werk divers. Het is de ideale baan wanneer je graag met je handen werkt, maar ook als je juist van coördineren, plannen en leidinggeven houdt is er meer dan genoeg te doen. Werken in de bouwsector is bovendien gezellig, het is echt teamwerk!

Welke beroepen zijn er in de bouw?

Een heleboel! Denk aan functies als houtbewerker, dakdekker, timmerman, calculator, glaszetter of commercieel medewerker bouw. Zin om in de bouwsector te werken? Kijk op deze pagina voor het ruime aanbod vacatures bouw van Abiant Uitzendbureau.

Hoe kan ik solliciteren naar vacatures bouw?

Zie je een leuke functie? Klik dan onderaan de vacaturetekst op ‘Solliciteren’. Je vult al je gegevens in, je voegt je cv toe en klikt op ‘Verstuur mijn sollicitatie’. Je hoort snel van ons.

Wat kan ik doen als ik op dit moment niets passends zie?

Meld je aan voor onze vacature-alert, dan krijg je de nieuwste vacatures bouw in je inbox. Ook is het mogelijk om je via dit formulier bij ons in te schrijven. We nemen vervolgens contact met je op wanneer er een geschikte functie vrijkomt.

Kan ik ook langskomen op kantoor?

Jazeker. Je bent altijd van harte welkom voor een persoonlijk gesprek over jouw wensen en ambities in de bouwsector. Dan kijken we samen naar een passende baan. Vind hier de Abiant-vestiging bij jou in de buurt.

Voordelen van een vacature-alert

Voordelen van een vacature-alert
  • De nieuwste vacatures op basis van je voorkeuren
  • Je kan de vacature-alert elk moment stopzetten
  • Een stap naar nieuw werk