Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Vacatures Groningen

Ben jij op zoek naar de nieuwste vacatures in Groningen? Dan ben je bij uitzendbureau Abiant aan het juiste adres! Wij hebben altijd de nieuwste vacatures door heel Groningen in verschillende sectoren, waarin jij snel aan de slag kunt. Bekijk hieronder direct ons volledige aanbod vacatures en solliciteer direct voor een nieuwe baan.

Vacatures Groningen

Vacatures in de provincie Groningen

Wij zijn van oorsprong een Gronings uitzendbureau en hebben in de provincie Groningen uitzendbureaus in Bedum, Groningen, Leek, Scheemda, Spijk (Eemshaven) en Stadskanaal. We kennen de regio van haver tot gort en daarom vind je bij ons altijd de nieuwste vacatures uit de provincie Groningen. Of je nu in Groningen, Veendam, Delfzijl, Appingedam of Leek wilt werken, bij ons kun je altijd terecht voor een nieuwe baan die bij jou past.

Vacatures in Groningen stad

Naast dat wij bij Abiant vacatures aanbieden in de provincie, hebben we ook vacatures in Groningen stad. Ook in Groningen stad hebben wij vacatures in verschillende sectoren, van koerier en productiemedewerker tot werkvoorbereider. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Bekijk dan snel onze vacatures in Groningen stad.

Werk in diverse sectoren

Wij hebben in zowel de stad als provincie Groningen vacatures in verschillende sectoren, waaronder in de bouw, techniek, grond-, weg- en waterbouw, groen, transport, logistiek, productie, facilitaire dienstverlening, zakelijke dienstverlening en de agrarische sector. Wil je aan de slag in een van deze sectoren? Via Abiant vind je snel passend werk.  

Vacatures met verschillende dienstverbanden

Via Abiant vind je vacatures met verschillende type dienstverbanden. Zo hebben we niet alleen tijdelijke banen, maar ook werk voor onbepaalde tijd. Daarnaast kun je via ons een bbl-traject volgen waarbij werken en leren centraal staat. Ben je op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk of zzp-klus? Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Fulltime en parttime vacatures in Groningen

Bij Abiant uitzendbureau hebben we zowel fulltime vacatures in Groningen als parttime vacatures in Groningen open staan. Fulltime vacatures houden meestal een contract van 36 uur per week of meer in. Wanneer we het over parttime vacatures hebben, gaat het veelal om contracten van minder dan 36 uur per week.

Vakantiewerk in Groningen

Ook voor vakantiewerk in de provincie Groningen ben je bij ons aan het juiste adres. Ieder jaar starten we bij Abiant met een nieuwe selectieprocedure voor het beschikbare vakantiewerk. Gedurende de zomerperiode kun je werken bij verschillende bedrijven in de regio. Zo kun je  onder andere aan de slag als bollenpeller, onkruidwieder of productiemedewerker.

Bijbaan in Groningen

Bij Abiant zijn wij ook op zoek naar mensen die naast hun studie enthousiast aan de slag willen met een bijbaan. We hebben in Groningen diverse vacatures die geschikt zijn als bijbaan. Ben jij op zoek naar een uitdaging naast je studie of opleiding? Bekijk dan snel onze vacatures.

Werken zonder opleiding

Wij helpen je niet alleen wanneer je een opleiding hebt gevolgd, maar ook wanneer je geen opleiding hebt afgerond. Bij Abiant hebben we een ruim aanbod vacatures waarvoor een diploma geen vereiste is. Ook bieden we diverse scholingsmogelijkheden, zoals bbl-trajecten en cursussen, aan om ervoor te zorgen dat jij de kneepjes van het vak leert.

Geen passende vacature in Groningen gevonden?

Heb je (nog) geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je in en meld je aan voor onze vacature-alert. Neem ook eens een kijkje bij ons complete aanbod vacatures, misschien dat je binnen een andere sector, regio of dienstverband wel een baan ziet die past bij jouw wensen. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus en wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe baan zodat jij snel aan de slag kunt!

Op zoek naar informatie voor werkgevers? Lees meer over onze diensten

Veelgestelde vragen over vacatures in Groningen

Hoeveel vacatures hebben jullie?

Gemiddeld hebben wij meer dan 300 openstaande vacatures in Groningen, Drenthe en Friesland.

In welke sectoren hebben jullie vacatures?

Bij Abiant hebben we vacatures in Groningen, Drenthe en Friesland in de bouw, techniek, agrarische, transport & logistiek, commercieel & verkoop, groen, gww en industrie & productie.

Welke vacatures in Groningen hebben jullie?

Wij hebben vacatures in verschillende sectoren. De meest voorkomende vacatures in de provincie Groningen zijn vacatures in de bouw, techniek en industrie & productie.

Waar moet ik aan voldoen om in aanmerking te komen?

Bij Abiant vind je vacatures in verschillende vakgebieden, regio's, dienstverbanden, ervaring- en opleidingsniveaus. Hierdoor is er altijd een baan die bij jou past. 

Voor welke opleidingsniveaus hebben jullie vacatures?

Bij Abiant in Groningen vind je vacatures voor alle opleidingsniveaus, maar ook vacatures waar geen diploma voor nodig is. Daarnaast bieden wij werkleer-trajecten aan.

Uit welke dienstverbanden bestaan de vacatures?

De vacatures bestaan uit zowel fulltime, parttime als tijdelijk en seizoensgerelateerd werk.

Hoe blijf ik op de hoogte van de meest recente vacatures in Groningen?

Schrijf je in bij Abiant en meld je aan voor onze vacature-alert. Geef hierin je voorkeuren aan en blijf op de hoogte van de meest recente en relevante vacatures, behorend bij jouw opgegeven voorkeuren.