Vacatures Groningen

Ben jij op zoek naar de nieuwste vacatures in Groningen? Dan ben je bij Abiant aan het juiste adres! Wij hebben altijd de nieuwste vacatures door heel Groningen in verschillende sectoren, waarin jij snel aan de slag kunt. Bekijk hieronder direct ons volledige aanbod vacatures en solliciteer direct voor een nieuwe baan.

Resultaten 1 - 20 van 183

Vacatures in de provincie Groningen

Wij zijn van oorsprong een Gronings uitzendbureau en hebben in de provincie Groningen uitzendbureaus in Bedum, Groningen, Leek, Scheemda, Spijk (Eemshaven) en Stadskanaal. We kennen de regio van haver tot gort en daarom vind je bij ons altijd de nieuwste vacatures uit de provincie Groningen. Of je nu in Groningen, Veendam, Delfzijl, Appingedam of Leek wilt werken, bij ons kun je altijd terecht voor een nieuwe baan die bij jou past. 

Werk in diverse sectoren

Wij hebben vacatures in verschillende sectoren, waaronder in de bouw, techniek, grond-, weg- en waterbouw, groen, transport, logistiek, productie, facilitaire dienstverlening, zakelijke dienstverlening en de agrarische sector. Wil je aan de slag in een van deze sectoren? Via Abiant vind je snel passend werk.  

Vacatures met verschillende dienstverbanden

Via Abiant vind je vacatures met verschillende type dienstverbanden. Zo hebben we niet alleen tijdelijke banen, maar ook werk voor onbepaalde tijd. Daarnaast kun je via ons een bbl-traject volgen waarbij werken en leren centraal staat. Ben je op zoek naar een bijbaan, vakantiewerk of zzp-klus? Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

Vakantiewerk in Groningen

Ook voor vakantiewerk in de provincie Groningen ben je bij ons aan het juiste adres. Ieder jaar starten we bij Abiant met een nieuwe selectieprocedure voor het beschikbare vakantiewerk. Gedurende de zomerperiode kun je werken bij verschillende bedrijven in de regio. Zo kun je  onder andere aan de slag als bollenpeller, onkruidwieder of productiemedewerker.

Werken zonder opleiding

Wij helpen je niet alleen wanneer je een opleiding hebt gevolgd, maar ook wanneer je geen opleiding hebt afgerond. Bij Abiant hebben we een ruim aanbod vacatures waarvoor een diploma geen vereiste is. Ook bieden we diverse scholingsmogelijkheden, zoals bbl-trajecten en cursussen, aan om ervoor te zorgen dat jij de kneepjes van het vak leert. 

Geen passende vacature in Groningen gevonden?

Heb je (nog) geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je in en meld je aan voor onze vacature-alert. Neem ook eens een kijkje bij ons complete aanbod vacatures, misschien dat je binnen een andere sector, regio of dienstverband wel een baan ziet die past bij jouw wensen. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus en wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe baan zodat jij snel aan de slag kunt!