Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Vacatures Drenthe

Wil jij werken in Drenthe? We hebben vacatures in Drenthe in onder andere de agrarische sector, de bouw en de techniek. Staat jouw droombaan er niet tussen? Geen zorgen. Wij zijn thuis in Drenthe. We kennen de markt, spreken de taal en hebben in de regio een uitgebreid netwerk opgebouwd. Neem vandaag nog contact op met ons uitzendbureau in Beilen of Emmen en we helpen je met het vinden van een baan die bij je past. 

Vacatures Drenthe

Vacatures in de provincie Drenthe

Wij hebben meerdere vestigingen in Noord-Nederland, waarvan er twee gevestigd zijn in Drenthe. Namelijk in Beilen en in Emmen. Hierdoor is er altijd een uitzendbureau bij jou in de buurt. Of je nu op zoek bent naar een parttime baan of fulltime aan de slag wilt, bij ons komt het goed.

Vacatures in verschillende sectoren

Binnen de provincie Drenthe biedt Abiant vacatures in aan in vele sectoren, waaronder in de techniek, bouw, grond-, weg- en waterbouw, transport, logistiek, agrarische sector, zakelijke - en facilitaire dienstverlening. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een van deze sectoren? Via Abiant vind je snel een nieuwe uitdaging.

Vacatures met verschillende dienstverbanden

In Drenthe bieden we vacatures aan met verschillende dienstverbanden. Of je nu op zoek bent naar een baan voor onbepaalde tijd of een tijdelijke baan, in beide gevallen helpen wij je graag! Ook kun je bij ons terecht voor een bijbaan of een bbl-traject, waarbij een combinatie tussen werken en leren het uitgangspunt is. 

Bijbaan vacatures in Drenthe

Ook in Drenthe hebben we verschillende bijbaan vacatures. Voor deze vacatures zijn wij opzoek naar gemotiveerde mensen die naast hun studie of opleiding op zoek zijn naar een baan. Ben jij deze persoon? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures!

Geen passende vacature in Drenthe gevonden?

Heb je (nog) geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je in en meld je aan voor onze vacature-alert. Neem ook eens een kijkje bij ons complete aanbod vacatures, misschien dat je binnen een andere sector, regio of dienstverband wel een baan ziet die past bij jouw wensen. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus en wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe baan zodat jij snel aan de slag kunt!

Op zoek naar informatie voor werkgevers? Lees meer over onze diensten.

Veelgestelde vragen

Hoeveel vacatures hebben jullie?

In Drenthe, Friesland en Groningen hebben wij gemiddeld meer dan 300 openstaande vacatures.

Welke vacatures in Drenthe hebben jullie?

De meeste vacatures in de provincie Drenthe hebben we in de agrarische sector, bouw, en techniek. Daarnaast hebben we ook vacatures in andere sectoren, zoals in de gww en groen sector.

Voor welke opleidingsniveaus hebben jullie vacatures?

Wij bieden bij Abiant in Drenthe vacatures aan voor alle opleidingsniveaus, ook als je geen opleiding hebt kun je bij ons terecht.

Hoe blijf ik op de hoogte van de meest recente vacatures in Drenthe?

Schrijf je in bij Abiant en meld je aan voor onze vacature-alert. Geef hierin je voorkeuren aan en blijf op de hoogte van de meest recente en relevante vacatures, behorend bij jouw opgegeven voorkeuren.