Vacatures op vmbo-niveau

Heb jij je vmbo-diploma gehaald en wil je graag aan het werk? Dat kan via Abiant! Abiant uitzendbureau heeft een ruim aanbod vmbo-banen in verschillende sectoren, zoals de bouw, de productie en agrarische sector. Abiant is voornamelijk actief in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe, maar heeft ook regelmatig leuke vacatures in andere provincies. Staat je gewenste baan niet tussen onze huidige aanbod vacatures? Meld je aan voor onze vacature-alert en zorg ervoor dat je ingeschreven staat bij Abiant en je blijft op de hoogte van ons aanbod.

Direct inschrijven

Resultaten 1 - 10 van 28
 • Leerling constructiebankwerker Metaalbewerking Noord

  • Roden
  • techniek
  • vmbo
  • werken en leren
  • 36 - 40 uur

  Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de sector techniek en wil je hierin graag een opleiding volgen? Dan is deze functie leerling constructiebankwerker bij Metaalbewerking Noord in Roden misschien wel iets voor jou!Metaalbewerking Noord produceert halffabricaten en eindproducten middels plaatbewerking of ...

  Bekijk deze vacature Solliciteer direct

Geen passende vacature gevonden?

Heb je geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je in en meld je aan voor onze vacature-alert. Neem ook eens een kijkje bij ons complete aanbod vacatures, misschien dat je binnen een andere sector, regio of dienstverband wel een baan ziet die past bij jouw wensen. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus.