Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Werken zonder diploma

Wij zetten ons niet alleen in voor mensen die een diploma op zak hebben, maar wij helpen ook graag mensen aan het werk die geen opleiding hebben afgerond. Zoek jij een baan waar jij geen diploma, opleiding of ervaring voor hoeft te hebben? Bekijk dan onderstaande vacatures in Groningen, Friesland of Drenthe. Wil je graag alsnog je diploma behalen? Overweeg dan eens om een bbl-traject te volgen, een vorm van werkend leren waarmee je een diploma kunt behalen.

Werken zonder opleiding in Noord-Nederland

Abiant is een van de grootste uitzendbureaus in Noord-Nederland. We hebben elf vestigingen in de noordelijke provincies. Daardoor kunnen we regionaal werken en hebben we goede contacten met de verschillende werkgevers in de regio. Zo weten we wanneer er een baan vrijkomt waarvoor geen diploma vereist is. Bovendien kunnen we garanderen dat jij op een betrouwbare, fijne werkplek terecht komt. Ben je benieuwd waar je kan werken zonder diploma? Kijk snel op deze pagina of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Groot aanbod vacatures zonder diploma

Veel bedrijven hebben banen beschikbaar waarvoor je geen opleiding nodig hebt. Daardoor hebben we diverse vacatures in veel verschillende sectoren. Denk aan een baan in de agrarische sector, de bouw, facilitaire dienstverlening, grond- weg- en waterbouw, horeca en techniek. Lijkt het jou leuk om in een van de vakgebieden aan de slag te gaan? Bekijk dan de openstaande functies en solliciteer direct. Misschien ga jij dan binnenkort aan de slag als stratenmaker, logistiek medewerker, schoonmaker, heftruckchauffeur of productiemedewerker.

Een passende vacature zonder diploma

Op onze pagina ‘Werken zonder diploma’ vind je alle mogelijkheden voor ongeschoold werken. Je kunt de functies op je gemak doorlezen, maar je kunt ook filteren op vakgebied. Ben je bijvoorbeeld geïnteresseerd in een baan in de bouw zonder diploma? Filter dan op ‘Bouw’ en bekijk de vacatures voor sloper, dakdekker, schoorsteenbouwer of stratenmaker. Daarnaast kun je ook op regio of dienstverband zoeken.

Bbl-traject: leren en werken combineren

Wil jij aan het werk zonder diploma, maar er wel eentje halen? Dan is het bbl-traject van Abiant iets voor jou. Je gaat (meestal) vier dagen per week bij een bedrijf aan de slag en daarnaast volg jij een opleiding. Jij krijgt gewoon een salaris en ook de opleiding wordt betaald. Leerling timmerman is een voorbeeld van zo’n traject, maar de openstaande trajecten wisselen. Mocht er op dit moment niets beschikbaar zijn, maar lijkt jou het wel leuk? Schrijf je dan bij ons in, zodat we je kunnen laten weten wanneer er weer een traject beschikbaar is.

Tijdelijke en vaste banen zonder diploma

Bij alle openstaande vacatures zonder diploma staat duidelijk of het een functie is voor bepaalde of onbepaalde tijd. Een baan voor bepaalde tijd betekent dat je een tijdelijk contract krijgt, bijvoorbeeld voor tijdens de vakantiemaanden. Een baan voor onbepaalde tijd is een vast contract. Vaak bieden werkgevers ook uitzicht op een vast contract. Een tijdelijk baan kan dus een vaste baan worden!

Vakantiewerk zonder diploma

Zeker in de vakantiemaanden, maar ook daarbuiten, zijn werkgevers in Groningen, Drenthe en Friesland op zoek naar tijdelijke medewerkers. Ben jij op zoek naar een bijbaan of vakantiewerk waarvoor je geen diploma nodig hebt? Dan heb jij de juiste pagina gevonden. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als afwasser, klusser of schoonmaker. Soms staan er ook bijzondere vacatures tussen, zoals paintball instructeur of melker.

Voor werkgevers

Heb jij een bedrijf in Noord-Nederland en ben je op zoek naar ongeschoold personeel?

Abiant helpt je graag. Lees hier wat we voor jou kunnen betekenen of neem direct contact op. Dan komen we bij je langs om de mogelijkheden te bespreken.

Veelgestelde vragen over werken zonder diploma

Wat voor soort banen zonder opleiding hebben jullie?

Je vindt bij Abiant vacatures in allerlei soorten sectoren. Je kunt zonder afgeronde opleiding bijvoorbeeld aan de slag in de agrarische sector, de bouw, de horeca, facilitaire dienstverlening, transport & logistiek en nog veel meer.

Welke dienstverbanden zijn mogelijk als je geen diploma hebt?

Je kunt zowel fulltime als parttime aan de slag. Sommige functies, zeker bijbaantjes, zijn voor een paar uur per week. Maar er zijn ook vacatures waarbij je 40 uur per aan de slag kan. Sommige werknemers bieden een vast contract en anderen een tijdelijk contract. Kortom: alle dienstverbanden zijn mogelijk!

Wat is de standplaats voor de banen zonder diploma?

Abiant Uitzendbureau is actief in Noord-Nederland. De standplaats van de vacatures zonder diploma is daarom (bijna) altijd in de provincie Groningen, Drenthe of Friesland. Bovenaan de vacaturetekst staat altijd de standplaats vermeld. 

Hoe kan ik solliciteren naar banen zonder diploma?

Je klikt op de knop ‘Solliciteren’. Die vind je onderaan de vacaturebeschrijving. Je vult je gegevens en motivatie in en klikt dan op ‘Verstuur mijn sollicitatie’.

Geen van de vacatures zonder diploma past. Wat nu?

Regelmatig zetten we nieuwe vacatures online. Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor onze vacature-alert. Zodra er een nieuwe functie vrijkomt, krijg jij een mailtje. Ook kun jij je via dit formulier bij ons inschrijven of langskomen op een van onze vestigingen. Dan gaan wij voor je op zoek.