Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Parttime vacatures

Ben je op zoek naar een professionele uitdaging die perfect aansluit op je levensstijl en verplichtingen? Of je nu een student, ouder, of gewoon iemand bent die de flexibiliteit van parttime werk waardeert, hier ben je aan het juiste adres. Wij begrijpen dat niet iedereen fulltime kan of wil werken, en daarom hebben we een gevarieerde selectie van parttime vacatures samengesteld die passen bij verschillende vaardigheden en interesses. Of je nu op zoek bent naar een carrièreswitch, extra inkomen, of gewoon een nieuwe uitdaging, onze pagina staat vol met mogelijkheden die jouw behoeften en ambities weerspiegelen. Ontdek de spannende wereld van parttime werk en vind de perfecte balans tussen werk en vrije tijd op onze pagina met parttime vacatures!

Parttime vacatures

Alle parttime vacatures

Wil jij graag parttime werken? Wij zijn een uitzendbureau met een ruim aanbod leuke deeltijd vacatures in verschillende sectoren in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe. Aan de hand van de menufilters selecteer je eenvoudig op sector, regio en opleidingsniveau waardoor je gemakkelijk onze parttime banen kunt bekijken.

Geen passende parttime vacature gevonden?

Heb je (nog) geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je in en meld je aan voor onze vacature-alert. Neem ook eens een kijkje bij ons complete aanbod vacatures, misschien dat je binnen een andere sector, regio of dienstverband wel een baan ziet die past bij jouw wensen. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus en wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe baan zodat jij snel aan de slag kunt!

Op zoek naar informatie voor werkgevers? Lees meer over onze diensten