Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Alle bijbanen

Ben je op zoek naar een flexibele en interessante manier om wat extra geld te verdienen? Of misschien ben je een student die op zoek is naar relevante werkervaring om je carrière een vliegende start te geven? Hoe dan ook, je bent op de juiste plek terechtgekomen. Hier vind je een diverse selectie van bijbaanmogelijkheden die aansluiten bij verschillende interesses, vaardigheden en beschikbaarheden. Of je nu op zoek bent naar een deeltijdbaan, vakantiewerk of freelance klussen, onze pagina met bijbaan vacatures biedt een scala aan mogelijkheden die perfect bij jou kunnen passen.

Bijbaan

Op zoek naar een bijbaan?

Voor diverse opdrachtgevers in Noord-Nederland zoeken wij regelmatig enthousiaste studenten en scholieren die naast hun studie graag de handen uit de mouwen willen steken. Bekijk ons huidige aanbod bijbanen in Groningen, Friesland of Drenthe.

Geen passende bijbaan gevonden?

Heb je (nog) geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je in en meld je aan voor onze vacature-alert. Neem ook eens een kijkje bij ons complete aanbod vacatures, misschien dat je binnen een andere sector, regio of dienstverband wel een baan ziet die past bij jouw wensen. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus en wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe baan zodat jij snel aan de slag kunt!

Op zoek naar informatie voor werkgevers? Lees meer over onze diensten