Schrijf je nu in bij uitzendbureau Abiant!

Inschrijving Uitzendbureau

Wil jij je graag inschrijven bij een uitzendbureau? Omdat je op zoek bent naar een (andere) baan? Laat dan je gegevens achter en wij gaan voor jou op zoek. Uitzendbureau Abiant is persoonlijk en betrokken. Wij helpen je graag aan je volgende baan bij een fijne werkgever!

Waarom inschrijven bij een uitzendbureau?

Heb je te weinig tijd om te solliciteren of kan je de juiste vacature nog niet helemaal vinden? Dan is inschrijven bij uitzendbureau Abiant een goede stap!

Het inschrijven bij ons uitzendbureau kent namelijk verschillende voordelen:

  • Wij gaan voor een persoonlijke benadering en kennen de werkgevers in ons portfolio. Hierdoor kunnen we jou kunnen matchen aan jouw potentiële nieuwe werkgever. 
  • Het zoeken naar een passende vacature kan tijdrovend en lastig zijn, dit snappen wij! Wij nemen dit graag voor jou uit handen. Wij matchen jouw profiel aan de verschillende vacatures in onze database! Zien wij een goede match, dan laten wij dit natuurlijk direct aan jou weten.

Zo gepiept! Bij een uitzendbureau inschrijven

Het aanmelden bij een uitzendbureau is eenvoudig en kost je maar 2 minuten wanneer je jouw CV al up to date hebt. Heb je dit nog niet? Klik dan hier om eenvoudig een jouw CV te updaten! Met het invullen van onderstaand formulier is je inschrijving al ingediend. Wij proberen altijd om binnen twee werkdagen contact met je op te nemen. Na het contactmoment met een van onze recruiters wordt de inschrijving bij uitzendbureau Abiant verder voltooid en gaan wij aan de slag om een passende vacature voor jou te vinden!

Belangrijk om te weten: Wij zullen nooit jouw CV voorleggen aan potentiële nieuwe werkgever zonder dit eerst met jou te bespreken. Op die manier behoud jij de controle. 

Verschillende vacatures bij Abiant

En hebben op dagelijkse basis ruim 2000 Abianters aan het werk. Na aanmelding bij ons uitzendbureau kan je van ons een daadkrachtige, betrokken en oprechte samenwerking verwachten! Samen gaan we op zoek naar de baan voor jou!

Na de inschrijving gaan wij voor jou aan de slag om een vacature te vinden die goed past bij jouw profiel. Wij zijn gespecialiseerd in vacatures binnen de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Voor werkgevers die op zoek zijn naar uitzendkrachten, helpen wij graag met het zoeken van passende uitzendkrachten! Klik hier om je vacatures bij ons aan te melden.