Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Vacatures techniek

Ben jij op zoek naar een baan in de technische sector? Dan zijn veel werkgevers blij met jou, want techneuten zijn hard nodig! Abiant Uitzendbureau heeft een groot aanbod aan technische vacatures in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Hieronder vind je alle openstaande techniek vacatures voor verschillende opleidingsniveaus en dienstverbanden. Als je geen passende functie ziet, gaan wij graag voor je aan de slag. Schrijf je online in of kom langs bij een van onze vestigingen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat we voor jou leuk werk in de techniek vinden.

Vacatures techniek

Werken in de techniek

Techniek is een diverse, brede en broodnodige branche in Nederland. De technische sector staat nooit stil en blijft zich ontwikkelen. Daarom zijn veel bedrijven op zoek naar mensen die in de wereld van de techniek willen duiken. Ben jij de montagemedewerker, monteur, ijzerwerker, engineer, installatietechnicus of lasser die werkgevers zoeken? Bekijk de technische vacatures op deze pagina en vind de baan die bij je past.

Abiant is een van de grootste uitzendbureaus in Noord-Nederland. We hebben maar liefst elf vestigingen in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland, zodat wij regionaal kunnen werken. Daardoor hebben we een groot en hecht netwerk van leuke opdrachtgevers opgebouwd en zijn we op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt. Wij weten wanneer techniek vacatures vrijkomen en kunnen garanderen dat jij op een betrouwbare, prettige werkplek komt te werken.

Vacatures techniek voor elk opleidingsniveau

Ons uitzendbureau heeft vacatures in alle soorten en maten. Voor sommige technische functies heb jij een mavo-, mbo-, of hbo-opleiding nodig. Maar er staan ook regelmatig vacatures techniek online waarvoor geen opleiding is vereist. Dan ontwikkel jij je technische kennis terwijl jij alvast de mouwen uit de handen steekt en werkt aan je (nieuwe) carrière. Ook bieden veel werkgevers opleidingen en cursussen aan om jouw technische ervaring naar een nog hoger niveau te tillen.

Bbl-traject: vacatures techniek met opleiding

Wil jij graag leren en werken combineren? Dan is het bbl-traject van Abiant precies wat je zoekt. Je werkt (meestal) vier dagen bij een technisch bedrijf waar jij de kneepjes van het vak leert. Jij krijgt uiteraard ook een salaris. Daarnaast wordt jouw opleiding betaald, zodat jij na het traject een diploma op zak hebt. Abiant heeft in het vakgebied techniek vaak meerdere bbl-trajecten openstaan. Bijvoorbeeld een bbl-opleiding om installatiemonteur te worden of constructiewerker, dus kijk snel of een maatwerktraject je aanspreekt. 

Verschillende soorten dienstverband in de techniek

Bij elke openstaande technische vacature staat duidelijk aangegeven of het om een fulltime of parttime functie gaat. Daarnaast zie je ook direct of het een functie is voor bepaalde of onbepaalde tijd, bijvoorbeeld op projectbasis. Vaak bieden werkgevers hun technische vakkrachten ook uitzicht op een vast contract. Een tijdelijk contract kan dus zeker veranderen in een vaste baan! 

Veelgestelde vragen over banen in de techniek

Waar vind ik Abiant Uitzendbureau?

Wij hebben elf vestigingen in Noord-Nederland. Daardoor is er altijd wel een vestiging bij jou in de buurt. Hier vind je alle adressen. Je bent altijd van harte welkom voor een persoonlijk gesprek over jouw wensen en ambities.

Wat voor soort technische vacatures hebben jullie?

De vacatures techniek zijn heel divers. Opdrachtgevers zijn regelmatig op zoek naar monteurs, lassers, montagemedewerkers, machinebedieners, engineers, technisch commercieel medewerkers en nog veel meer. Kijk voor ons actuele aanbod op de pagina met openstaande techniek vacatures.

Aan welke eisen moeten technische vakkrachten voldoen?

Het vereiste opleidingsniveau en de benodigde ervaring verschillen per functie. Natuurlijk is het bij elk baan van belang dat jij interesse hebt in technische vraagstukken, maar je hoeft niet per se ervaring te hebben. Er zijn genoeg functies waar je tijdens het werken ervaring kunt opdoen.

Hoe kan ik solliciteren naar vacatures techniek?

Onderaan de vacaturetekst zie je de knop ‘Solliciteren’ staan. Wanneer je daarop klikt, kun je jouw gegevens invullen, de benodigde documenten bijvoegen en de sollicitatie versturen. Zo eenvoudig is het!

De technische vacatures spreken mij niet aan. Wat moet ik doen?

We zetten regelmatig nieuwe vacatures techniek online. Door je aan te melden voor onze vacature-alert, krijg jij een mailtje met de nieuwste vacatures. Dan ben jij altijd een van de eerste die op de hoogte is van het nieuwe aanbod. Ook is het mogelijk om je via dit formulier bij ons in te schrijven, dan gaan wij voor je op zoek. Bekijk ook al onze vacatures

Voordelen van een vacature-alert

Voordelen van een vacature-alert
  • De nieuwste vacatures op basis van je voorkeuren
  • Je kan de vacature-alert elk moment stopzetten
  • Een stap naar nieuw werk