Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

Transport en logistiek vacatures

Op zoek naar een leuke baan in de transport en logistiek? Abiant Uitzendbureau heeft verschillende vacatures in deze dynamische én onmisbare sector. Als chauffeur, koerier of logistiek medewerker zorg jij er immers voor dat de juiste producten veilig van a naar b komen. Hieronder vind je alle openstaande transport en logistiek vacatures in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Staat jouw wensbaan er niet tussen? Kom dan bij ons langs of schrijf je in. Wij brengen je carrière in beweging!

Vacatures transport en logistiek

Werken in de transport en logistiek

Sta jij graag voor dag en dauw op om fluitend door het land te rijden? Of ben jij juist een organisatorisch talent dat overzicht kan houden? Dan is een baan in de sector transport en logistiek jou op het lijf geschreven. Abiant Uitzendbureau heeft een ruim aanbod aan transport en logistiek vacatures in de noordelijke provincies. Kijk snel of jouw nieuwe baan ertussen staat!

Uiteenlopende vacatures transport en logistiek

Transport en logistiek is een branche die letterlijk nooit stilstaat. Er zijn elke dag weer chauffeurs, koeriers of magazijnmedewerkers nodig die zorgen dat producten de gewenste bestemming bereiken. Al onze openstaande vacatures in deze uitdagende sector vind je op deze pagina. Misschien ga jij binnenkort al aan de slag als logistiek medewerker, vrachtwagenchauffeur, orderpicker of heftruckchauffeur!

Transport vacatures en vacatures logistiek in Noord-Nederland

Abiant is een van de grootste uitzendbureaus van het Noorden. Daarom vind je bij ons vooral vacatures in de provincies Groningen, Drenthe en Friesland. Wij kennen het werkklimaat in het Noorden op ons duimpje en dankzij onze jarenlange ervaring hebben we een stevig netwerk opgebouwd met serieuze opdrachtgevers. Dagelijks zijn ruim 2.000 uitzendmedewerkers via ons aan het werk. Graag vinden we ook een leuke werkplek voor jou!

Een betrokken uitzendbureau voor logistiek en transport

Abiant is persoonlijk, betrokken en daadkrachtig. Wij spannen ons in om een passende baan voor je te vinden. Niemand is bij ons een nummer. Wij gaan persoonlijk met je in gesprek over je wensen, ervaring en uitdagingen. Betrokkenheid betekent ook nabijheid. Abiant heeft maar liefst elf vestigingen in Noord-Nederland. Zo kun je altijd bij een vestiging bij jou in de buurt binnenlopen.

Vacatures logistiek en transport voor diverse opleidingsniveaus

Twijfel je of jouw opleidingsniveau voldoende is voor een baan in de logistiek en transport? Maak je geen zorgen. Het maakt niet uit of je een hbo-opleiding hebt gevolgd of ongeschoold bent, want Abiant heeft functies voor diverse opleidingsniveaus. Soms biedt de werkgever ook een cursus aan om je klaar te stomen voor de werkzaamheden. Daarnaast is het mogelijk om via Abiant een bbl-opleiding te doen. Je werkt dan vier dagen en één dag ga je naar school. Een mooie combinatie om het werk in de vingers te krijgen.

Tijdelijke en vaste vacatures

Bij Abiant weten we dat iedereen uniek is en andere werkbehoeften heeft. Daarom kun je bij ons het soort dienstverband kiezen dat bij je past. We hebben vacatures in de transport en logistiek voor bepaalde en onbepaalde tijd. Regelmatig bieden de functies de mogelijkheid om door te groeien en is er uitzicht op een vast contract. Daarnaast zijn er zowel fulltime- als parttimefuncties beschikbaar.

Inschrijven bij Abiant

Wil jij graag in de sector transport en logistiek aan de slag, maar zie je op dit moment geen geschikte functie? Dan is onze vacature-alert een aanrader. Zodra er een nieuwe vacature online komt, krijg jij een mailtje. Op die manier weet je zeker dat je geen interessante functie misloopt. Ook is het mogelijk om je online of bij een van onze vestigingen in te schrijven. Dan werken we samen aan de volgende stap in jouw carrière.

Voor werkgevers in de sector transport en logistiek

Heb jij openstaande transport en logistiek vacatures en ben je daarom op zoek naar (tijdelijke) parttime of fulltime medewerkers? Meld dan hier je vacature aan.

Veelgestelde vragen over werken in de transport en logistiek

Wat voor soort logistiek en transport vacatures bieden jullie aan?

We hebben een ruim aanbod aan banen. Denk aan vacatures voor chauffeur, logistiek medewerker, magazijnmedewerker, terminal medewerker, transportmanager, heftruckchauffeur en teamleider.

Hebben jullie ook vacatures in andere sectoren?

Jazeker! Wanneer jij een brede interesse hebt, is het de moeite waard om ook onze vacatures in andere vakgebieden te bekijken, zoals bouw, techniek en industrie en productie.

Zijn er bepaalde vereisten om te werken in de transport en logistiek?

De functie-eisen, zoals opleiding en ervaring, verschillen per baan. Soms moet je in de sector transport en logistiek bijvoorbeeld over een rijbewijs beschikken of is enige kennis van de Duitse of Engelse taal vereist. Maar er zijn ook genoeg vacatures waar geen ervaring voor nodig is.

Hoe solliciteer ik naar een functie in de sector transport en logistiek?

Wanneer je een interessante vacature ziet, klik je op de knop ‘Solliciteren’ onderaan de vacature en vul je jouw gegevens in. Vergeet niet om ook je cv toe te voegen. Vervolgens klik je op ‘Verstuur mijn sollicitatie’. Je krijgt dan zo snel mogelijk een reactie.

Ik zie geen geschikte vacature. Wat kan ik doen?

Geen nood. Als je nu niet direct een passende vacature ziet, kunnen wij je zeker helpen. Laat je gegevens bij ons achter via dit inschrijfformulier en wij gaan voor je op zoek. Je kunt ook naar een van onze elf vestigingen komen voor een persoonlijk gesprek. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Voordelen van een vacature-alert

Voordelen van een vacature-alert
  • De nieuwste vacatures op basis van je voorkeuren
  • Je kan de vacature-alert elk moment stopzetten
  • Een stap naar nieuw werk