Maak kennis met de opleidingsadviseurs van Abiant

Abiant Leren en werken heeft met opleidingsadviseurs Manon van Zwol, Abe Douwstra en manager Martina Kremer een vakvolwaardig team in huis die zowel flexmedewerkers, opdrachtgevers, prospects en Abiant- en MF-vestigingen ontzorgd als het gaat om het inventariseren, ontwikkelen en implementeren van bbl en op maat gemaakte opleidingstrajecten.


L&W Manon van Zwol

Manon van Zwol
Opleidingsadviseur Abiant Leren en werken

t 06 22 90 51 64
e mvanzwol@abiant.nl


Maak kennis met Manon

Als opleidingsadviseur ontzorg ik (potentiële) opdrachtgevers van Abiant en MF op het gebied van vraagstukken over het opleiden en ontwikkelen van medewerkers in de provincie Groningen en Drenthe. Ondanks het grote personeelstekort, wat tegenwoordig in iedere branche speelt, lukt het mij en mijn collega’s om geschikt personeel te ‘maken’ door middel van bij- en/of omscholen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld bbl-opleidingen of maatwerktrajecten. Dit lukt natuurlijk niet alleen en daarom werk ik nauw samen met de vestigingen en mbo- en hbo-opleiders in de regio om plannen te kunnen realiseren. Daarnaast adviseer ik over Duurzame Inzetbaarheid van jouw personeelsbestand. Ik denk altijd in mogelijkheden en ben er van overtuigd dat er meer mogelijkheden zijn dan je denkt!

Heb je een vraag over het breder inzetbaar maken van personeel? Is er sprake van vergrijzing binnen jouw bedrijf en gaat de komende jaren veel kennis jouw bedrijf verlaten? Of ben je gewoon nieuwsgierig wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op!


L&W Abe Douwstra

Abe Douwstra
Opleidingsadviseur Abiant Leren en werken

06 83 56 53 24
e adouwstra@abiant.nl


Maak kennis met Abe 

Sinds 2021 ben ik actief in de arbeidsbemiddeling en sinds 2022 bij Abiant in de rol van opleidingsadviseur voor de afdeling Leren en Werken Friesland. Wij zijn maatschappelijk betrokken en willen graag ondersteunen bij de ontwikkeling van onze medewerkers. Dit doen wij met name in samenwerking met onze vestigingen waarbij we kijken naar de opleidingsbehoeften en de kansen in de lokale markt in samenwerking met bekende opleiders uit de regio.

Kortom heb je een opleidingsvraagstuk of vragen over het breder of verduurzamen van de inzetbaarheid van medewerkers, neem dan gerust met mij of mijn collega’s contact op en dan bespreken we graag de mogelijkheden voor jou!


L&W Martina Kremer

Martina Kremer
Manager Abiant Leren en werken

e mkremer@abiant.nl


Maak kennis met Martina 

Als sinds 2000 ben ik werkzaam in de uitzendbranche, waarbij ik me in verschillende functies heb mogen ontwikkelen, van intercedent tot opleidingsadviseur tot manager.

Toen de vraag naar gekwalificeerd personeel bij Abiant en MF onverminderd groot bleef, heb ik naast mijn functie als vestigingsmanager, een afdeling Leren en Werken mogen opzetten onder de Abiant Holding waarbij we proactief inzetten op duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. We zeggen niet alleen dat we willen investeren in onze flexmedewerkers, maar we doen het ook!

We willen mensen die aan het werk gaan voor Abiant en MF opleidingskansen en een werkplek bieden. Daar hoort ook een goede begeleiding van de leerling bij. Daarnaast willen we onze opdrachtgevers ontzorgen door opleidingsplannen te maken en deze uit te voeren. Enthousiast geworden? Neem gerust contact op met ons om een afspraak te plannen.