Uitzendbureau Emmen

Abiant is het uitzendbureau in Emmen en omgeving wanneer je op zoek bent naar een baan in de regio Emmen. Wij hebben onder andere vacatures in de productie, techniek en bouw. Staat jouw gewenste functie er niet tussen? Ook dan kun je met ons uitzendbureau in Emmen contact opnemen. Wij helpen je namelijk graag met het vinden van werk. 

Dringend personeel nodig? Neem vandaag nog contact op met ons uitzendbureau in Emmen. Onze medewerkers vertellen jou graag meer over de mogelijkheden die wij bieden. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 8.00 tot 17.00 uur op het nummer 0591 70 11 01. Langskomen, Abel Tasmanstraat 11, of mailen naar infoemmen@abiant.nl mag uiteraard ook. 

Schrijf je in bij ons uitzendbureau in Emmen

Vacatures in Emmen

Resultaten 1 - 20 van 53

In de regio Zuid-Oost Drenthe hebben wij veel leuke banen bij onze opdrachtgevers. Wil jij aan de slag in het groengrond- weg- en waterbouw, bouw, techniek, transport en logitstiek, productie en industrie of agrarisch

Wij kennen vele soorten dienstverbanden van flexibel tot vast. Zoek je baanzekerheid? Dan gaan wij iets passends zoeken voor de lange termijn en kun je gebruikmaken van onze scholingsmogelijkheden.