Het grootste uitzendbureau in Groningen, Friesland en Drenthe

  • Bouw
  • Vacatures asbestsanering

Vacatures asbestsanering

Welkom bij onze vacaturepagina voor asbestsanering! Asbestsanering is een cruciale en gespecialiseerde tak van de bouwsector, en we zijn op zoek naar toegewijde professionals. Als je gepassioneerd bent over veiligheid, milieubescherming en het verwijderen van deze gevaarlijke stof, dan ben je hier op de juiste plek. Ontdek hier hoe jij kunt bijdragen aan onze inspanningen voor asbestsanering en deel kunt uitmaken van ons team van experts. Samen kunnen we een gezondere en veiligere omgeving creëren.

Werken in de asbestsanering

Of je nu op zoek bent naar een baan als DAV'er, DTA'er of sloper? Via Abiant uitzendbureau kun je snel een baan vinden in de asbestsanering. Wij hebben een ruim aanbod vacatures in de asbestsanering voor zowel de vakkracht of als je het vak graag wilt leren. Wij hebben vooral banen in Groningen, Friesland en Drenthe, maar heeft ook regelmatig werk buiten deze regio’s. Ben je op zoek naar een specifieke functie in de asbestsanering, maar staat jouw baan er momenteel niet tussen? Stuur dan een mail naar asbest@abiant.nl of bel ons asbestteam 050 206 02 01.

Geen passende vacature gevonden?

Heb je (nog) geen geschikte vacature gevonden? Schrijf je in en meld je aan voor onze vacature-alert. Neem ook eens een kijkje bij ons complete aanbod vacatures, misschien dat je binnen een andere sector, regio of dienstverband wel een baan ziet die past bij jouw wensen. Wil je graag hulp bij het solliciteren? Stap dan eens binnen bij een van onze uitzendbureaus en wij helpen je graag verder in je zoektocht naar een nieuwe baan zodat jij snel aan de slag kunt!

Op zoek naar informatie voor werkgevers? Lees meer over onze diensten