Ruim aanbod opleidingsmogelijkheden via Abiant

Van VCA-training tot bbl-opleiding en van cursus klauwverzorging tot DAV-opleiding. Wij bieden een scala aan cursussen en opleidingsmogelijkheden aan. Zo volgen meerdere Abianters de bbl-opleidingen ‘Tuin, Park en Landschap’ en ‘Grond-, weg- en waterbouw’. Ook de Abiant-medewerkers op de vestigingen en het hoofdkantoor worden regelmatig bijgeschoold zodat ze op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen hun vakgebied. 

Van oudsher besteedt Abiant veel aandacht aan het scholen en opleiden van (uitzend)medewerkers. Dit doet Abiant in samenwerking met opdrachtgevers, ROC’s en aanbieders van cursorisch onderwijs. Wij vinden het namelijk belangrijk dat medewerkers de
kans krijgen om zich blijvend te ontwikkelen. 

Overzicht opleidingen en cursussen

Reguliere bbl-trajecten

Op dit moment bieden wij meerdere opleidingstrajecten aan waarbij je tegelijkertijd kunt werken en leren. Wil jij graag een andere bbl-opleiding volgen? Ook dan kijken wij graag samen met jou naar de mogelijkheden. Wij bieden namelijk ook individuele bbl-trajecten aan. 

Wil je meer weten over de bbl-opleidingstrajecten die wij vanuit Abiant aanbieden? Stuur dan een mail naar lerenenwerken@abiant.nl of loop binnen bij een van onze vestigingen

Lees meer over werken en leren via Abiant >>

stages

Wij vinden het belangrijk om leerlingen de kans te geven praktijkervaring op te doen binnen de uitzendbranche. Daarom bieden wij diverse stageplekken aan op de vestigingen en het hoofdkantoor, onder andere op de afdelingen marketing & communicatie en personeelszaken.

Wil je graag een stageplek bij Abiant? Bekijk dan onze 'Werken bij'-pagina of informeer naar de mogelijkheden door te mailen naar lerenenwerken@abiant.nl of bel naar 050 206 00 90. 

cursussen

Naast langdurige opleidingstrajecten bieden wij eendaagse cursussen en trainingen aan. Een voorbeeld daarvan is de gps-training in de agrarische sector, waarbij de deelnemers de gps-systemen van een Trimble, John Deere en AG Leader krijgen uitgelegd. Daarnaast bieden wij onder andere onderstaande trainingen en cursussen aan.

  • BHV
  • VCA
  • VIAG VOP
  • Veilig werken met de bosmaaier
  • Veilig werken met de heftruck
  • Veilig werken langs de weg

DOORZAAM

Abiant draagt bij aan het scholingsfonds voor de uitzendbranche DOORZAAM. Vanuit dit scholingsfonds wordt de uitzendkracht de mogelijkheid geboden om zichzelf te ontwikkelen. Dit doet DOORZAAM door middel van het mogelijk maken van het volgen van cursussen, opleidingen of diverse leer-werktrajecten in samenwerking met uitzendorganisaties. Om uitzendkrachten een extra motivatie te geven tot een leven lang leren, enthousiast te maken om verder te leren en duurzaam inzetbaar te blijven geeft DOORZAAM scholingsvouchers uit.

Per jaar biedt DOORZAAM 1 of 2 keer de mogelijk aan Abiant om scholingsvouchers te reserveren. Vanuit deze samenwerking tussen DOORZAAM en Abiant zijn er al tientallen uitzendkrachten die met succes een training of cursus hebben gevolgd en het vaak zo felbegeerde certificaat of diploma behaald hebben.