Vacature: Metselaar

  • Salaris Tussen €13,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Joure
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Specie mixen, het op maat maken van stenen, het plaatsen van profielen en het afwerken van voegen. Zomaar wat taken die jou als ervaren metselaar gemakkelijk af gaan. Lees hier welke leuke baan wij voor jou beschikbaar hebben.

Voor een metselbedrijf in de regio Joure zoeken wij per direct een ervaren metselaar. Met jouw vakmanschap weet jij de nieuwbouw- en renovatiebouwklussen aan woningen en andere panden moeiteloos uit te voeren. Het bedrijf waarvoor je gaat werken is al bijna 40 jaar een echte vakspecialist als het gaat om metselen en het verlijmen van bouwelementen voor de woning- en utiliteitsbouw. In deze functie deins je zeker niet terug voor het zwaardere werk maar heb je ook oog voor detail en werk je precies.

We zoeken iemand die langere tijd fulltime beschikbaar is. Je draait voor deze functie dagdiensten. De verloning geschiedt volgens de cao Bouw.

Functie-eisen

> je hebt een vmbo- of mbo- opleiding
> je bent in het bezit van een VCA- certificaat

Ben jij de metselaar waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan gelijk! Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via