Vacature: Elektromonteur scheepsbouw

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Joure
  • Vacaturenummer 104543

Over de functie

Je bent een ervaren elektromonteur die graag met zijn/haar handen werkt. Aan de hand van tekeningen en werkinstructies ga je zelfstandig aan de slag en daarbij kun je altijd terugvallen op jouw technisch inzicht. Vind je het bovendien geen probleem om af en toe van huis te zijn? Dan hebben wij de baan als elektromonteur scheepsbouw voor jou!

Voor onze opdrachtgever in de provincie Friesland zijn we op zoek naar een elektromonteur scheepsbouw. We zoeken iemand voor het aanleggen en onderhouden van elektrotechnische installaties (navigatie, verlichting, entertainment en beveiliging). Daarnaast heb je de kennis wat betreft hydraulische systemen.

De elektromonteur scheepsbouw die wij zoeken heeft affiniteit met techniek, beschikt over technisch inzicht en kan goed communiceren. Werktuigkundige kennis is niet belangrijk maar je hebt wel affiniteit met de scheepsbouw.

De schepen variëren van kleine plezierjachten tot jachten van 45 meter lang. De werkzaamheden vinden plaats in de loods van het bedrijf en op locatie bij een aantal klanten. Deze locaties zijn over het algemeen bij bedrijven in Friesland maar het kan ook voorkomen dat je naar Monaco vliegt om daar service en/of onderhoud te verlenen aan een jacht.

Je komt te werken in een team van ongeveer 15 personen. Het betreft een fulltime functie en op termijn behoort een vast contract tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

> je beschikt over een afgeronde mbo-opleiding richting elektrotechniek
> je beschikt over elektronische kennis
> je hebt affiniteit met de scheepsbouw
> je bent in het bezit van rijbewijs B
> je bent bereid af en toe van huis te zijn

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau Techniek op 050 206 02 00 of mail naar techniek@abiant.nl.

Deel deze vacature via