Vacature: Allround montagemedewerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Stadskanaal
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Heb jij technisch en bouwkundig inzicht en ben je op zoek naar een veelzijdige baan? Beschik je daarnaast over een commerciële instelling en leidinggevende capaciteiten? Dan ben jij de geschikte allround montagemedewerker die wij zoeken!

Voor een groeiend bedrijf in Oost-Groningen zijn wij opzoek naar een allround montagemedewerker. Als allround montagemedewerker houd je je bezig met het monteren en onderhouden van hekwerken, carports, veranda’s en tuinkamers.

De organisatie staat voor kwaliteit, service en vakmanschap. Ze monteren en onderhouden de beste A-merken. Met de kennis van de laatste trends en ervaring met diverse technische systemen bieden ze de beste oplossing in iedere situatie.

Als allround montagemedewerker ben je pro actief, goed in organiseren en beschik je over een flexibele instelling. Je vind het geen probleem om zelfstandig te werken en je denkt oplossingsgericht. Het werk is voornamelijk vanaf maandag tot en met vrijdag, maar er kunnen zich uitzonderingen voordoen. Salaris is conform cao.

Functie-eisen

> je bent in het bezit van een VCA-certificaat
> je bent in het bezit van een rijbewijs E achter B
> je bent representatief, service gericht en klantvriendelijk

Ben je geïnteresseerd in deze vacature allround montagemedewerker? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Stadskanaal op 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via