Vacature: Aanpakker voor de zomer

  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Opleidingsniveau geen opleiding
  • Dienstverband vakantiewerk
  • Standplaats Stadskanaal
  • Vacaturenummer 104503

Over de functie

Ben jij niet bang om de handen uit de mouwen te steken en ben je beschikbaar in de vakantie periode? Wij zijn op zoek naar aanpakkers die willen helpen met het reinigen en onderhouden van vloeren. Wil jij leuk bijverdienen als aanpakker in de zomer? Meld je aan!

Voor een vloerexpert in de omgeving van Stadskanaal zoeken we extra handen die de vakantiedrukte willen helpen opvangen. Met geavanceerde apparatuur en professionele producten, zorg je voor een gezonde dosis vloervernieuwing. Je gaat je bezig houden met het reinigen en onderhouden van vloeren in o.a. scholen en zorginstellingen. Dit betekent dat je de lokalen/ruimtes leeg haalt, de vloer behandelt en vervolgens alles weer inricht.

Je beschikbaar in de maanden juni, juli en augustus. Het aantal uren is in overleg en de planning zal door de opdrachtgever worden gemaakt. Uiteraard kom je te werken in een leuk team!

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde aanpakkers die niet bang zijn voor vieze handen en fysiek werk geen probleem vinden. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en woonachtig in de omgeving van Stadskanaal.

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature aanpakker voor de zomer? Solliciteer direct online! Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact op met Abiant Stadskanaal op het telefoonnummer 050 206 00 92 of op vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via