Vacature: Vakantiewerk wasserette

  • Salaris Tussen € 8,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 32 - 36 uur
  • Standplaats Bolsward
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Wil jij deze zomer een zakcentje bijverdienen met vakantiewerk? Ben jij daarnaast flexibel inzetbaar? Neem dan contact met ons op! Voor verschillende afdelingen bij een grote wasserij in Friesland zijn wij op zoek naar kandidaten voor vakantiewerk.

Onze opdrachtgever is dienstverlener in het reinigen van werkkleding voor onder andere zorginstellingen, laboratoria en de farmaceutische industrie. Voor klanten van de opdrachtgever is het erg belangrijk dat zij schone en steriele kleding dragen. Tijdens het wassen en inpakken van de kleding wordt daarom gewerkt volgens duidelijke regels rondom hygiëne.

De afdelingen waar wij in eerste instantie mensen voor zoeken zijn de sorteerruimte en de cleanroom. In de sorteerruimte controleer je de kleding op aanwezigheid van pennen of andere gereedschappen. Vervolgens wordt de gecontroleerde kleding gesorteerd en klaargezet voor het juiste wasprogramma. In de cleanroom wordt de kleding na het wassen gedroogd en op verschillende wijze gevouwen.

Je gaat werken in ploegendiensten en kan worden ingepland tussen 06:00 en 22:00 uur. Er wordt rekening gehouden met ieders wensen ten aanzien van de planning maar de voorkeur gaat uit naar iemand die zich flexibel kan opstellen. De werkdagen zijn tussen maandag en vrijdag, eventueel ook op zaterdag in drukke tijden, maar zaterdag is geen standaard werkdag. Indien je in de avonden werkt, ontvang je leuke toeslagen over je normale uurloon.

Het bedrijf waar je gaat werken is vroeg in de ochtend en laat in de avond slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. We zijn daarom op zoek naar kandidaten met een rijbewijs en eigen vervoer.

Ben jij geïnteresseerd in deze vakantiebaan? Wij komen graag met jou in contact en willen jou uitnodigen voor een Meet & Greet op 6 of 27 juni. Onder genot van een hapje en drankje kan jij vast kennismaken met het bedrijf en krijg je een rondleiding op misschien wel jouw toekomstige werkplek!

Functie-eisen

> je bent in bezit van het B rijbewijs en eigen vervoer
> je bent 18 jaar of ouder
> je gaat zorgvuldig om met regels op gebied van hygiëne

Spreekt deze vacature voor vakantiewerk jou aan? Solliciteer dan direct. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure op het telefoonnummer 0513 22 70 00 of via vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via