Vacature: Accountmanager agrarisch Scheemda

  • Salaris Tussen €16,- en € 21,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Een open en gemoedelijke sfeer. Dat voel je wanneer je bij de vestiging van Abiant in Scheemda binnenstapt. Iedereen is welkom voor een kop koffie; of je nu werk zoekt of al voor Abiant werkt. Arjen (teamleider), Bert (accountmanager), Daniëlle (personeelsplanner) en Kim (administratief medewerker) staan graag nieuwe en bestaande Abianters te woord! Naast deze enthousiaste collega’s krijg je ook nog een geheel gerestyled kantoor cadeau. Vorig jaar is deze vestiging namelijk voorzien van de nieuwe Abiant huisstijl.

Jouw werkzaamheden
In de functie van agrarisch accountmanager ben je verantwoordelijk voor het acquireren en adviseren van nieuwe en bestaande opdrachtgevers en het onderhouden van contacten met onze zeer gewaardeerde uitzendmedewerkers (Abianters). In het Oldambt en de Groninger Veenkoloniën ben jij het gezicht van Abiant voor het uitzenden en detacheren in de agrarische sector. Je onderhoudt de contacten met bestaande agrarische opdrachtgevers en overtuigt daarnaast prospects om ook plezierig zaken met jou te doen. Vanzelfsprekend ben jij een teamplayer en beschik je over een flinke dosis doorzettingsvermogen en ondernemerschap. Verder bestaan jouw werkzaamheden uit:

> vraag en aanbod tussen opdrachtgevers en medewerkers bijeenbrengen
> adviseren van opdrachtgevers over relevante personeelsvraagstukken en het lidmaatschap van de coöperatie Agrarische Bedrijfsverzorging Abiant
> presenteren van Abiant Uitzendgroep op beurzen, open dagen en soortgelijke evenementen
> meedraaien in het rooster van de bereikbaarheidsdiensten

Deze functie is dynamisch en uitdagend door het intensieve en veelvuldige contact met opdrachtgevers, collega’s én de hoge mate van eigen verantwoordelijkheid. Daarbij past alleen een sterke persoonlijkheid! Herken jij jezelf in onze wensen? Dan willen wij graag met jou kennismaken.

Functie-eisen

Wat breng je mee
Met jouw oplossingsgerichte en overtuigende persoonlijkheid weet jij de wens van de opdrachtgever en de mogelijkheden van de uitzendmedewerker bij elkaar te brengen. Door jouw inlevingsvermogen schakel je makkelijk tussen diverse niveaus en weet je, door jouw kennis van de agrarische sector, bij te dragen aan het succes van Abiant. Je signaleert en benut kansen in de markt voor Abiant. Je bent overtuigend, creatief, innovatief, benaderbaar en een echte doorzetter. Verder beschik je over:

> mbo+/hbo werk- en denkniveau
> passende werkervaring, bij voorkeur in de veehouderij
> flexibiliteit en het vermogen om snel te schakelen
> eigenschappen als daadkracht, probleemoplossend vermogen en enthousiasme
> kennis van de agrarische markt in de regio
> fulltime beschikbaarheid

Wat bieden wij jou
Abiant biedt je een werkplek in een groeiende, dynamische organisatie. De aanstelling is voorlopig voor één jaar. Bij gebleken geschiktheid en een positieve ontwikkeling van de markt zal het dienstverband worden voortgezet. Er zal een bij jouw kennis en ervaring behorend salaris worden vastgesteld. Naast het basissalaris kent Abiant Uitzendgroep een aantal aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: deelname aan de Abiant Academie, winstuitkering, auto van de zaak, prima pensioenvoorzieningen en collectieve ziektekostenverzekering.

Enthousiast
Interesse in deze veelzijdige functie? Mail dan je sollicitatiebrief met cv, o.v.v. vacaturenummer 19/06, voor 18 juni 2019 naar sollicitatie@abiant.nl, t.a.v. Brigitte Gijzen. Hierin zien wij graag terug waarom jij geschikt denkt te zijn voor deze functie en waarom Abiant je aanspreekt als jouw nieuwe werkgever.

Heb je nog vragen over deze functie, neem dan contact op met Harry Kuipers op het telefoonnummer 06 1091 1304.

Deel deze vacature via