Vacature: Productiemedewerker

  • Salaris Tussen € 6,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Jij bent handig, beschikt over technisch inzicht en zet graag dingen in elkaar. Ben jij daarnaast op zoek naar werk voor in de vakantieperiode? Dan ben je hier aan het goede adres! Wij zijn op zoek naar een vakantiekracht die het leuk vindt om veranda’s in elkaar te schroeven.

Je gaat aan de slag bij een bedrijf dat onder andere veranda’s, carports en schuttingen ontwerpt en produceert. De opdrachtgever is een grote speler in Europa. Naast standaard maten van de producten kan de klant hier ook terecht voor maatwerk zonder meerkosten. Er wordt samengewerkt met een aantal dealers waarmee duidelijke afspraken zijn gemaakt over kwaliteit.

Als productiemedewerker houd jij je bezig met het in elkaar schroeven van de veranda’s etc. Bij voorkeur heb je enig technisch inzicht maar het belangrijkste is dat je van aanpakken weet en gemotiveerd bent. Er is werk voor ongeveer 6 weken. Het zou fijn zijn als je per direct beschikbaar bent.

De opdrachtgever bevindt zich een half uurtje rijden met de auto vanaf Emmen. Je dient daarom in bezit te zijn van rijbewijs B en eigen vervoer. De verdiensten voor medewerker productie liggen tussen de €6,- en €11,- bruto per uur, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je bent in bezit van rijbewijs B en eigen vervoer
> je hebt technisch inzicht (pre)

Ben jij de vakantiekracht die aan de slag wil als productiemedewerker? Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Emmen op 050 206 00 92 of mail naar vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via