Vacature: Timmerman bij Kenders Bouw

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Bedum
  • Salaris Tussen €14,- en €18,- per uur
  • Vacaturenummer 102101

Over de functie

Zoek je een gevarieerde baan waarbij je je handen uit de mouwen kunt steken? Dan ben je bij Kenders Bouw aan het juiste adres! Hier hebben wij namelijk een mooie functie als allround timmerman voor jou beschikbaar.

Als timmerman ga je op verschillende projecten aan de slag. Kenders Bouw is gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie. Dit doen ze voor zowel particuliere klanten als het bedrijfsleven. Daarnaast behoort ook het vakkundig herstellen van aardbevingsschade tot jouw werkzaamheden. Je komt te werken in een team van ware vakmensen in de bouw. Wanneer je dus nog wat minder ervaring hebt biedt dit jou de uitgelezen mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.

Bij Kenders Bouw staan persoonlijke aandacht en wederzijds vertrouwen aan de basis van een goede samenwerking met de klant. Het doel is om benaderbaar en bereikbaar te zijn. Door het maken van duidelijke afspraken en door deze na te komen weten klanten bij Kenders altijd waar ze aan toe zijn. Op de werkvloer heb je direct contact met jouw collega’s. Je bent dus iemand die duidelijk kan communiceren en die goed is in samenwerken.

Het aanbod
In deze functie van allround timmerman ligt jouw salaris tussen de €14,- en €18,50 bruto per uur. De uiteindelijke hoogte hiervan hangt af van jouw leeftijd en ervaring als timmerman. Abiant en Kenders Bouw richten voor dit dienstverband op een langdurige samenwerking. Bij wederzijds goed bevallen kun je dus een vaste aanstelling bij Kenders verdienen.

Ook rusten wij jou uit met uitstekend gereedschap en mooie werkkleding. Je ontvangt een bouwpensioen, ATV en verloning vindt plaats vanuit de cao Bouwnijverheid.

Functie-eisen

> een afgeronde mbo vakopleiding richting Bouwkunde niveau 3
> in het bezit van een geldig VCA- certificaat
> een rijbewijs B (BE is een pre)

Ben jij dé allround timmerman voor Kenders Bouw? Dan zien we graag je sollicitatie tegemoet! Heb je nog vragen of wil je graag wat meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 206 00 92 of via vacature@abiant.nl

Deel deze vacature via