Vacature: Allround medewerker varkenshouderij

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Aantal uren per week 24 - 32 uur
  • Standplaats Veendam
  • Opleidingsniveau Ongeschoold

Over de functie

Heb jij ervaring in de varkenshouderij of heb je affiniteit met de sector? Voor onze opdrachtgever in de omgeving Veendam zijn we op zoek naar een allround medewerker varkenshouderij. Heb je geen ervaring maar ben je er van overtuigd dat dit bij je past laat het ons weten!

Het gaat om een gesloten bedrijf in de omgeving Veendam. Je gaat je bezig houden met het verhokken van varkens, checken van de gezondheid, het schoonspuiten van de stallen en alle andere voorkomende werkzaamheden.

Bij gebleken geschiktheid kun je ook ingezet worden op de kraamafdeling voor de verzorging van de biggen. Samen met je collega's zorg je ervoor dat het werk af komt. Als allround medewerker varkenshouderij ben je flexibel inzetbaar en bereid om lange dagen te werken. Je bent sociaal- en communicatief vaardig. We bieden je een parttime baan en zijn op zoek naar iemand voor een aantal dagen, aan de hand van je beschikbaarheid wordt je rooster bepaald.

Het betreft een parttime functie van 24-32 uur. Het bruto uurloon is tussen de €10,- en €13,- bruto per uur en afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

Functie-eisen

> je hebt enige ervaring in een varkenshouderij
> je bent fulltime beschikbaar

Ben je enthousiast geworden door deze vacature? Solliciteer dan direct. Heb je vragen of wil je graag nog aanvullende informatie? Neem dan gerust contact op met Abiant Stadskanaal via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via