Vacature: Technisch commercieel adviseur bij ThermoNoord Gorredijk

  • Salaris Tussen € 14,- en € 17,-
  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Standplaats Gorredijk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Zet jij de klant op 1 en ga je daarbij altijd voor het allerbeste resultaat? Heb jij een sterk gevoel voor service en kwaliteit zonder de commerciële doelstellingen uit het oog te verliezen? Dan komen wij graag met jou in contact.

Zeg je ThermoNoord dan zeg je dé technische groothandel voor de professionele installateur. Een autoriteit op gebied van installatietechniek. ThermoNoord is opgericht in 1970 en maakt sinds 2002 deel uit van de Plieger-groep. De hoofdvestiging van ThermoNoord staat in Gorredijk. De nevenvestigingen staan in Groningen, De Goorn, Putten, Veghel en Gorinchem. ThermoNoord telt bijna 100 medewerkers.

Voor onze opdrachtgever ThermoNoord in Gorredijk zoeken wij een gedreven technisch commercieel adviseur. Heb je geen technische opleiding afgerond? Dan is dat niet per sé een probleem. Affiniteit met techniek, interesse in duurzaamheid en een flinke dosis ambitie vinden minstens even belangrijk!

Als commercieel adviseur mag je rekenen op een veelzijdige functie in een hecht en gedreven team. Jij bent hét aanspreekpunt voor installateurs, je geeft advies over de toe te passen producten en je zorgt dat het orderproces goed verloopt. Je neemt contact op met leveranciers om je adviezen met behulp van product technische informatie te versterken. Uiteraard heb je oog voor commerciële kansen en ga je proactief te werk om deze volop te benutten.

Functie-eisen

• je beschikt over mbo+ werk- en denkniveau,
• een opleiding of ervaring in de richting installatietechniek is een pré
• je hebt een commerciële instelling
• je bent communicatief en sociaal vaardig en hebt oog voor service en kwaliteit
• je kunt zelfstandig werken, komt afspraken na en bent gedreven om met je team succes te behalen

Abiant Werving & selectie verzorgt voor deze functie de werving en selectieprocedure. Annet Fruitema vertelt je graag alles over het bedrijf en de functie. Je kunt Annet bereiken op tel 050 2060091. Herken jij jezelf in het profiel en ga jij voor een contract bij onze opdrachtgever? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie.

Deel deze vacature via