Vacature: Werkplaatschef landbouwmechanisatie

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau hbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Beilen
  • Salaris Tussen €12,- en €19,- per uur
  • Vacaturenummer 104938

Over de functie

Jij hebt affiniteit met landbouw en je bent technisch onderlegd. Heb je daarnaast ook leidinggevende capaciteiten en ben je communicatief sterk? Lees dan snel verder, want deze vacature voor werkplaatschef in de landbouwmechanisatie zal jou zeker aanspreken!

Onze opdrachtgever houdt zich al decennia lang bezig met verkoop, service en onderhoud van tractoren, landbouwmachines en grondverzetmachines zoals shovels en graafmachines. Vanuit drie vestigingen opereren zij in zowel Groningen als Drenthe. Met een flinke groep vakkundige en gemotiveerde medewerkers wordt er hard gewerkt om kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke service te waarborgen.

Vanwege verschuiving in het huidige personeel zoeken wij voor een mechanisatiebedrijf in de omgeving van Beilen naar een werkplaatschef. Als chef ben jij de stuwende kracht tussen de klanten en monteurs. Je hebt verstand van landbouwtechniek en kan je verplaatsen in de wensen van de klant. Je bent klantvriendelijk, communiceert gemakkelijk en hebt een commerciële instelling. Naast het helpen van klanten weet je op positieve manier overwicht in een groep te houden om je ervaren collega’s aan te sturen.

Naast het feit dat je sociaal bent, ben je ook organisatorisch sterk. Je beheert het proces van planning tot facturatie en voert administratieve werkzaamheden uit. Door stress laat jij je niet uit het veld slaan, maar weet jij prioriteiten te stellen. Wanneer het nodig is ben je bereid om langer door te werken.

Het gaat om een fulltime functie voor langere tijd. Het salaris voor werkplaatschef ligt tussen de €12,- en €19,- bruto per uur, afhankelijk van jouw ervaring.

Functie-eisen

• hbo werk- en denkniveau
• verstand van landbouwtechniek
• leidinggevende capaciteiten (ervaring als werkplaatschef heeft de voorkeur)

Zie jij deze uitdaging als werkplaatschef wel zitten? Stuur dan jouw cv met motivatie op. Heb je nog vragen of wil je meer informatie neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Beilen via vacature@abiant.nl of op het telefoonnummer 050 206 00 92.

Deel deze vacature via