Vacature: Plaatwerker

  • Aantal uren per week 36 - 40 uur
  • Opleidingsniveau mbo
  • Dienstverband vast
  • Standplaats Heerenveen
  • Salaris Tussen €12,- en €15,- per uur
  • Vacaturenummer 105326

Over de functie

Werk jij graag met metaal en heb je ervaring met knippen, kanten en snijden? Wil jij aan de slag bij een toonaangevend bedrijf op gebied van bovengrondse brandstoftanks? Dan is deze vacature voor plaatwerker interessant voor jou!

Als plaatwerker sta je aan het begin van het productieproces en bewerk je metalen platen tot wanden voor brandstoftanks en lekbakken. Van een schematische tekening lees je af hoe het resultaat eruit moet komen te zien. Voor jou is het lezen van tekeningen, het knippen, kanten en snijden van metaal, gesneden koek. Jij werkt zelfstandig, secuur en levert goed werk af. Jouw collega’s op de las- en montageafdeling zijn dan ook zeer tevreden over jou. Zij werken zonder problemen verder aan jouw plaatwerk en leggen de laatste hand aan het uiteindelijke product: brandstoftanks van hoge kwaliteit.

Het bedrijf waar je gaat werken is specialist in het ontwikkelen en produceren van brandstoftanks. Bij dit bedrijf staat het belang van de gebruiker centraal. Het product moet makkelijk in gebruik zijn, betrouwbaar, milieuvriendelijk en ook nog eens voldoen aan wet- en regelgeving.

Wij bieden de toekomstige plaatwerker een afwisselende en uitdagende functie bij een bedrijf met een echte familiecultuur. Je voelt je meteen welkom in de collegiale en open werksfeer. Er is aandacht voor jouw ideeën en inzichten. Wanneer gewenst, zijn er mogelijkheden voor het volgen van opleidingen.

Als plaatwerker werk je 39 uren per week en ben je iedere vrijdagmiddag lekker vrij. Het salaris is marktconform en ligt tussen €12,50 en €15,00 bruto per uur. Bij goed functioneren, behoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

• affiniteit met metaaltechniek en bij voorkeur enige ervaring als plaatwerker
• werk- en denkniveau mbo 2/3, verkregen door opleiding richting plaatwerk
• je hebt een praktische, flexibele instelling en bent gericht op samenwerking
• ambities om jezelf verder te ontwikkelen binnen jouw vakgebied

Enthousiast geworden om bij dit toonaangevende bedrijf als plaatwerker aan de slag te gaan? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande sollicitatiebutton. Heb je nog vragen over de functie-inhoud? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Joure. Telefoon: 050 206 0092/ Mail: vacature@abiant.nl.

Deel deze vacature via