Vacature: Meewerkend voorman assemblage

  • Salaris Tussen € 12,- en € 16,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Oldekerk
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Een harde werker met een passie voor landbouwtechniek. Dat is hoe jij jezelf zou omschrijven. Je hebt ervaring met het bouwen van landbouwmachines en neemt graag de verantwoordelijkheid in de werkplaats op je. Ben jij de persoon die hier wordt omschreven? Dan ben jij de meewerkend voorman die wij in Drachten zoeken!

Je wordt meewerkend voorman in een klein team van 3 monteurs. Vanuit de werkplaats in Drachten is jullie gezamenlijke taak het in elkaar zetten van machines en werktuigen voor agrarische bedrijven. Als ervaren monteur ben jij eindverantwoordelijk voor het aansturen van deze ploeg. Hiervoor is kennis van landbouwmachines belangrijk, maar ook de capaciteit om collega monteurs aan te sturen en te motiveren.

Functie-eisen

  • een afgeronde mbo-opleiding in de richting techniek / werktuigbouwkunde
  • in het bezit van een geldig VCA-certificaat
  • in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer

Over het bedrijf

Het landbouwmechanisatie bedrijf waarvoor je gaat werken is halverwege de jaren “00 begonnen met het ontwerpen en bouwen van machines voor mestverwerking. In de loop der jaren is dit werk uitgebreid met de bouw van landbouwmachines op maat. In de werkplaats bouw je samen met jouw team aan machines zoals werktuigdragers voor de akkerbouw en transportwagens voor aardappelkisten en balen. Ook krijg je zo nu en dan speciale klantverzoeken voor het (om)bouwen van landbouwmachines.

Wat wij bieden

We bieden jou een salaris van tussen de €12,- en €16,- bruto per uur. De hoogte hiervan is afhankelijk van jouw ervaring in de landbouwmechanisatie en op basis van de cao Metaal & Techniek. Daarnaast is het een mooie bijkomstigheid dat je voor langere tijd aan het werk kunt. Je werkt fulltime (38 uur) op doordeweekse dagen.

Ga jij binnenkort aan de slag als meewerkend voorman in Drachten? Dan ontvangen wij graag jouw sollicitatie! Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Leek op het telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via