Vacature: Tegelzetter

  • Salaris Tussen € 14,- en € 20,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Assen
  • Opleidingsniveau Mavo

Over de functie

Heb je ervaring als tegelzetter en zoek je een gevarieerde baan waarbij je je handen uit de mouwen kunt steken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als tegelzetter bestaan je werkzaamheden onder andere uit het voorbewerken van de muren, het op maat maken van wand- en vloertegels, uitvoeren van sloop-, breek- en hakwerk, het lijmen van wand- en vloertegels, het uitwerken van specialistisch tegelwerk - trappen, mozaïek, patronen - en het repareren en renoveren van tegelzetwerk. Daarnaast zorg je voor een goede afwerking en is het belangrijk dat je vanaf een tekening kunt werken én netjes te werk gaat.

Functie-eisen

  • rijbewijs B
  • VCA-certificaat
  • ruime werkervaring in de functie van tegelzetter

Over het bedrijf

In 1924 startte Albert zijn eenmanszaak als timmerman in Assen. Anno 2020 staat de derde generatie van de familie aan het roer. Het karakter van toen is de kracht van nu. Het gaat bij dit bedrijf in Assen om samenwerken, vertrouwen en respect. De klant staat al ruim 95 jaar centraal. Het werkgebied bestrijkt voornamelijk het noorden van Nederland. Het bedrijf houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen en realiseren van woningbouw en utilitaire gebouwen. Samen met 45 collega's werk jij elke dag aan oplossingen waar klanten blij van worden.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een salaris conform cao Bouw en bijbehorend pensioenopbouw bij het BPF. Dit zal een bruto-uurloon zijn tussen € 14,85 en € 20,-. Het gaat om een functie voor de langere tijd, waarbij een contract bij de opdrachtgever bij goed bevallen tot een van de mogelijkheden behoort.

Wil jij graag aan de slag als tegelzetter in Assen? Solliciteer dan vandaag nog. Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Abiant Bouw door te bellen naar telefoonnummer 050 206 02 09.

Deel deze vacature via