Vacature: Interieurbouwer

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Tynaarlo
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Wil jij graag aan het werk als interieurbouwer in een functie waarin jouw werkzaamheden zich richten op machinale houtbewerking en montagewerk bij klanten? Dan is dit een vacature die jou zal aanspreken!

Als interieurbouwer ga jij werken vanuit de werkplaats. Hier maak je in het moderne machinepark onder andere veel gebruik van een CNC-machine om de verschillende onderdelen op maat te maken. Je wordt gedurende het hele proces betrokken. Dus vanaf het ontwerp tot de aflevering en montage bij de klant speel jij een rol. Je vindt het dus leuk om naast je werk in de werkplaats mee te gaan naar klanten om daar interieur te monteren. De kans is aanwezig dat je voor een montageklus meerdere dagen van huis bent. Afwisseling en veelzijdigheid zijn dus twee kenmerken die goed bij jou passen. Ook ben je zelfstandig in staat om technische tekeningen te lezen en deze om te zetten naar een prachtig eindproduct.

Functie-eisen

  • werkervaring / een afgeronde opleiding in de richting houtbewerking
  • in staat om tekeningen te lezen
  • in bezit van VCA certificaat of bereid deze te behalen 
  • in het bezit van rijbewijs B

Over het bedrijf

Interieurbouwer! Dat is iets wat jij altijd hebt willen doen of misschien zelfs al eerder hebt gedaan. In deze functie van interieurbouwer ga je aan het werk voor een interieurbedrijf in de kop van Drenthe. De focus van het bedrijf ligt op de productie en montage van meubels voor winkels en kantoren. Maar ook voor particulieren met een specifieke wens maakt het bedrijf unieke meubels. Afhankelijk van de lopende aanvragen krijg jij projecten toegewezen.

Wat wij bieden

Bij de functie van interieurbouwer hoort een salaris tussen de € 10,- en € 15,- euro bruto per uur. De hoogte hangt uiteraard af van jouw kennis en relevante werkervaring.

Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als interieurbouwer? Solliciteer dat voor 30 november 2020. Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over de vacature 'Interieurbouwer'? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Bedum op het telefoonnummer 050 319 96 30.

Deel deze vacature via