Vacature: Stallenspuiter

  • Salaris Tussen € 10,- en € 12,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau OngeschooldVmboMbo

Over de functie

Ben jij een echte aanpakker en niet bang voor vieze handen?  Voel jij je thuis op een varkenshouderij? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je gaat voor onze opdrachtgever aan de slag als stallenspuiter dit houdt in dat je verantwoordelijk bent voor een goede hygiëne in de varkensstal. Je ontsmet de stallen met behulp van een hogedrukreiniger en zorgt hiermee voor een goede stalhygiëne.

Functie-eisen

     Rijbewijs B
     Fysiek in staat om zwaar werk te verrichten

Over het bedrijf

Het bedrijf is gevestigd in de omgeving van Oldambt en is een modern gemengd bedrijf. Waar een deel van het bedrijf bestaat uit akkerbouw-/ loonwerk en een deel uit varkenshouderij. Na een inwerk periode zal je voornamelijk zelfstandig te werk gaan.

Wat wij bieden

Wij bieden jou de kans om intern opgeleid te worden tot volwaardig stallenspuiter. Ervaring in deze branche is daarom niet nodig. Het gaat om een fulltime functie (ca. 38 uur). Het uurloon ligt tussen de €10,- en €12,- per uur.

Het werk zal in overleg met de opdrachtgever starten rond 16 december. 

Ben jij de stallenspuiter die wij zoeken? Reageer dan voor 27 november 2020! Wil je meer informatie over de vacature stallenspuiter? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via