Vacature: Chauffeur

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Standplaats Eelde
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ben jij graag aan het werk in de buitenlucht en werk je graag in het groen?  Wij zijn op zoek naar een chauffeur met BE rijbewijs.

Je gaat op pad met een bus en aanhanger met daarop een versnipperaar. Samen met jouw collega’s ga je de gesnoeide takken opruimen en versnipperen. Naast het versnipperen verzorg je tevens dat de restanten naar de juiste verwerkers gebracht worden.  Samen met jouw team zorg je ervoor dat de werklocatie weer netjes wordt achtergelaten en er geen restanten meer zichtbaar zijn van de gesnoeide takken.

Je beschikt over een flexibele en gemotiveerde instelling. Tevens heb je verantwoordelijkheidsgevoel en ben je het visitekaartje van de opdrachtgever. Je bent representatief, sociaal en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Bij voorkeur heb je ook enig technisch inzicht.

Functie-eisen

  • MBO 3 werk en denkniveau
  • BE rijbewijs
  • In bezit van VCA

Over het bedrijf

Je komt te werken bij een kleine organisatie met vestigingen op verschillende plaatsen in Nederland. Vanaf het hoofdkantoor in Eelde vertrek je naar jouw werklocatie, dat voornamelijk in Drenthe en Groningen is. Het hoofdonderdeel van het bedrijf is boomverzorging.

Wat wij bieden

Wie bieden een leuke werkplek waar je de beschikking krijgt over goed onderhouden en nieuw materiaal. Het te ontvangen uurloon is sterk afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur.

Ben je de chauffeur die wij zoeken? Reageer dan voor 1 maart op deze vacature. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via