Vacature: Medewerker akkerbouw

  • Salaris Tussen € 10,- en € 13,-
  • Standplaats Emmen
  • Opleidingsniveau Mbo

Over de functie

Ligt jouw hart in de akkerbouw en ben je op zoek naar een leuke baan bij een jong bedrijf? Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde medewerker akkerbouw.

Als medewerker akkerbouw behoort het poten van aardappelen tot jouw werkzaamheden. Het is van belang dat jij aantoonbare ervaring hebt met het poten van aardappelen. Het werken met een grote trekker als een Fendt Vario is voor jouw geen probleem. 

Functie-eisen

  • Minimaal Mbo niveau 2
  • Rijbewijs B en/of T
  • Ervaring met aardappels poten

Over het bedrijf

De opdrachtgever is gevestigd in de directe omgeving van Emmen en beschikt over zo’n 450 ha. Het grootste gedeelte hiervan, zo’n 350 ha, zijn consumptieaardappelen.  Ook worden er fabrieksaardappelen, mais en uien geteeld. Het team bestaat uit een kleine en vaste groep waarbij de eigenaar zelf ook volledig meewerkt.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een tijdelijke werkplek in een gemotiveerd team. De hoogte van jouw salaris wordt in overleg bepaald en is afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring. Naar verwachting ligt dit tussen de € 10,25 en € 13,- conform cao open teelten.

Ben jij die medewerker akkerbouw en ben jij op zoek naar een vaste werkplek? Solliciteer dan voor 6 maart. Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Beilen op het telefoonnummer 0593 72 80 00.

Deel deze vacature via