Vacature: Loonwerker

  • Salaris Tussen € 11,- en € 14,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Ben jij een echte vakman of vakvrouw die verschillende werkzaamheden kan uitvoeren binnen de agrarische sector en daar buiten? Dan is deze functie als loonwerker wellicht iets voor jou!

In de functie van loonwerker ben je voor onze opdrachtgever veel onderweg en voer je diverse werkzaamheden uit bij verschillende klanten met behulp van zware machines, zoals tractors en mobiele kranen. Naast het werken met deze machines beschik je als loonwerker ook over de nodige technische kennis zodat regulier en/of klein onderhoud aan de machines en werktuigen geen probleem voor je zijn. Een groot deel van jou werkzaamheden als loonwerker bestaan uit het zaaien, poten, gewasverzorging en oogsten. Heb je ook ervaring met de mobiele kraan? Dan kan het zijn dat je op pad wordt gestuurd om sloten schoon te maken of om te laden en lossen.

Functie-eisen

  • geldige spuitlicentie (bij voorkeur)
  • ervaring in het agrarisch 

Over het bedrijf


Onze opdrachtgever uit de omgeving van Musselkanaal is ter aanvulling op het team op zoek naar een enthousiaste zelfstandige collega.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een veelzijdige baan waarin je fulltime aan de slag kunt voor langere tijd. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring ligt je salaris tussen de € 11,- en € 14,- bruto per uur conform cao openteelten. Daarnaast bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op en krijg je een reiskostenvergoeding. Ben jij enthousiast geworden en wil je direct aan de slag? Stuur dan snel je cv op! Reageren kan tot 25 maart. Mocht je vragen hebben of meer informatie willen neem dan contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via