Vacature: Schilder

  • Salaris Tussen € 10,- en € 18,-
  • Aantal uren per week 38 uur
  • Standplaats Scheemda
  • Opleidingsniveau VmboMbo

Over de functie

Als schilder ben jij het visitekaartje van het bedrijf. Alles strak in de lak dat is waar jij naar streeft. Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen en hebt plezier in het werk wat je doet.  Is het beroep schilder echt wat voor jou? Lees dan snel verder.


De ene dag ben je vooral druk bezig met het voorwerk denk aan afplakken en schuren en de andere dag ben je bezig met het aflakken, sausen en/-of ben jij bezig met houtrotreparaties of kleine glaszet werkzaamheden. Kortom geen dag is voor jouw hetzelfde. Heb je nog geen ervaring, maar ben je wel bereid om het vak te leren? Dan is de opdrachtgever zeker bereid om tijd, kennis en ervaring met jou te delen om jou alle kneepjes van het vak te leren.

Functie-eisen

  • bij voorkeur de schildersopleiding SPOS
  • rijbewijs B

Over het bedrijf

Wegens aanhoudende drukte is onze klant op zoek naar een collega schilder. Al vier generaties lang is het bedrijf een begrip in de regio. Samen met ongeveer 8 collega’s ga jij dagelijks aan de slag bij met name particuliere klanten.

Wat wij bieden

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie als schilder met leer/ontwikkeling mogelijkheden. Je zult een fulltime dienstverband krijgen voor 37,50 uur per week met een salaris conform cao schilders. Afhankelijk van je leeftijd en ervaring zal je bruto uurloon liggen tussen de € 10,37 en € 18,17.

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan voor Abiant? Solliciteer dan voor 6 mei. Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met ons uitzendbureau in Scheemda op het telefoonnummer 0597 59 11 15.

Deel deze vacature via