Vacature: Agrarisch medewerker loonwerk

  • Salaris Tussen € 12,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Bakkeveen
  • Opleidingsniveau OngeschooldMavoMboHboHavoVwoWo

Over de functie

Ben jij op zoek naar afwisselend werk? Ben jij graag op pad en word jij enthousiast van grote trekkers en machines? Dan wil jij vast en zeker aan de slag als agrarisch medewerker loonwerk!

Voor onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een ervaren loonwerker. Als agrarisch medewerker loonwerk heb je een baan vol afwisseling. Je komt op veel verschillende plekken omdat je dienstverlener bent voor diverse boerenbedrijven in de regio. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit maaien, schudden, harken, kuilen, balen persen, mest rijden en oogstwerkzaamheden. De moderne trekkers zijn voorzien van luxe elektronische bedieningspanelen om de machine te besturen. We zijn dan ook op zoek naar een loonwerker die ervaring heeft met het besturen van deze grote, moderne trekkers en machines.

Functie-eisen

  • rijbewijs T, B en eigen vervoer
  • vaardig met moderne landbouwmachines
  • ervaring als loonwerker is een pre

Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan het werk gaat is gespecialiseerd op het gebied van infra en agrarisch werk. Ze werken vanuit meerdere locaties aan projecten op het gebied van grondverzet, agrarisch loonwerk, cultuurtechniek, natuur- en infrabouw en verticaal transport. De meeste projecten bevinden zicht voornamelijk in Noord-Nederland.

Wat wij bieden


Bij goed functioneren is dit een baan voor langere tijd. Het loon wordt bepaald op basis van jouw kennis en ervaring en ligt tussen de € 11,50 en € 15.- bruto per uur. Daarnaast heb je recht op een kilometervergoeding. Wanneer je langere tijd voor ons aan het werk gaat is het mogelijk om cursussen te volgen.

Ben jij geïnteresseerd in de vacature "agrarisch medewerker loonwerk" en ga je het liefst vandaag nog aan het werk? Stuur dan jouw cv naar ons op voor 7 mei. Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Surhuisterveen via het telefoonnummer 0512 22 04 40.

Deel deze vacature via