Vacature: Bakker bij Bakkerij Smit

  • Salaris Tussen € 10,- en € 15,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Kommerzijl
  • Opleidingsniveau Vmbo

Over de functie

Ben je een bakker met (enige) ervaring, wil je graag voor een familiebedrijf werken en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is Bakkerij Smit misschien wel op zoek naar jou!

Voor Bakkerij Smit in Kommerzijl zijn wij op zoek naar een bakker met (enige) ervaring. Bij voorkeur is het dus gewenst dat je al eerder bij een plaatselijke bakker hebt gewerkt en op zoek bent naar een nieuwe uitdaging. Zoals bekend begint een bakker vaak vroeg in de morgen, dit moet jij dus geen probleem vinden. Ook zullen er dagen bij zitten dat je gewoon overdag werkt.

Functie-eisen

  • (enige) ervaring als bakker
  • fulltime beschikbaar
  • bereid om vroeg in de ochtend te beginnen met werken

Over het bedrijf

Al meer dan een eeuw is de bakkersfamilie Smit een begrip in de wijde omtrek op het gebied van overheerlijk brood en banket. Bakkerij Smit is een familiebedrijf dat is opgericht in 1880 en momenteel is gevestigd aan de Dorpsstraat in Kommerzijl. Generatie op generatie stapte in het bakkers vak en zodoende groeide het uit tot een bedrijf dat in de loop der tijd zijn sporen verdiend heeft. Inmiddels is de 5e generatie aan zet en worden de ambachtelijke producten nog steeds volgens oud recept gemaakt.

Bakkerij Smit staat voor ambachtelijke kwaliteit. Van een heerlijk suikerbrood tot een zacht wit kadetje; het is allemaal met liefde voor het vak klaargemaakt. Bakkerij Smit is een onderscheidend bedrijf als het gaat om kwaliteit en uitstekende service. Ze leveren dagelijks ovenvers brood. Naast hun eigen winkel voorzien ze nog veel andere winkels en bedrijven van hun ambachtelijke kwaliteit. Al deze elementen maakt het bedrijf uniek, waardoor ze met recht kunnen zeggen: “Uw specialist in brood en banket.''

Wat wij bieden

We bieden jou een fulltime baan voor ongeveer 40 uur per week. Het salaris is conform cao bakkersbedrijf en zal tussen € 10,- en € 15,- bruto per uur zijn (bij volwassenloon) afhankelijk van je ervaring. Wat er nog bij komt is dat de bakkerij je direct zelf op contract neemt. Je komt dus niet in dienst bij Abiant, maar bij Bakkerij Smit.

Ben jij enthousiast geworden en wil je graag aan het werk als Bakker bij Bakkerij Smit in Kommerzijl? Solliciteer dan voor 31 mei. Heb je nog vragen over de vacature 'Bakker bij Bakkerij Smit'? Neem dan contact op met ons uitzendbureau in Leek, telefonisch te bereiken op 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via