Vacature: Vakantiewerk - aardbeien plukken

  • Salaris Tussen € 4,- en € 11,-
  • Aantal uren per week 40 uur
  • Standplaats Zevenhuizen Gn
  • Opleidingsniveau VmboHavoMboVwo

Over de functie

Hmmm.....lekkerrrr....aardbeien! Loopt het water jou ook al in de mond? Of vind je aardbeien minder lekker, maar wil je gewoon graag geld verdienen om leuke dingen te kunnen betalen? Dat kan natuurlijk ook.

Voor een aardbeienkwekerij zijn wij op zoek naar meerdere scholieren / vakantiekrachten die kunnen helpen bij het plukken van de aardbeien. Onze opdrachtgever kweekt zowel aardbeien in kassen als op het land. Daarmee is het aardbeien-seizoen verlengd en kan er zolang mogelijk van die heerlijke aardbeien worden gegeten. Gezellig met leeftijdsgenoten aan het werk, dan is de dag zomaar om!

Functie-eisen

  • enthousiasme 
  • een goed humeur
  • eigen vervoer (fiets, scooter, evt. een auto)

We verwachten echt niet van jou dat je de hele zomervakantie aan het werk gaat. Er moet natuurlijk wel tijd overblijven om leuke dingen te kunnen doen. Dus ben je een aantal dagen per week en / of een aantal weken aaneengesloten beschikbaar, meld je gewoon aan!

Over het bedrijf

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf in de omgeving van Leek waar in een gezellige sfeer hard wordt gewerkt.

Wat wij bieden

Via Abiant bieden we jou de mogelijkheid om je eigen geld te verdienen waarbij je zelf kunt bepalen waar je dat geld aan uit wilt geven. Jouw bruto uurloon is afhankelijk van jouw leeftijd en de cao (afspraken) die bij onze opdrachtgevers gelden. Daarnaast werk je met veel leeftijdsgenoten die ook graag een zakcentje willen verdienen. 

Ben jij die enthousiaste en hardwerkende vakantiekracht die zich tussen de aardbeien gaat bevinden? Solliciteer dan uiterlijk 9 juli aanstaande. Voor meer informatie of vragen over deze vacature "vakantiewerk - aardbeien plukken" kun je contact opnemen met ons uitzendbureau in Leek via telefoonnummer 0594 51 99 44.

Deel deze vacature via